Originaris de Vietnam, els rotllets de paper d’arròs són perfectes per emportar si menges fora de casa i també per a un sopar informal o de picar. Gaudeix d’aquests saborosos veggie rolls que et proposa la food bloguera Rocío Montoya, de Veggie Boggie!
Talla el tofu a tires, ruixa’l amb oli d’oliva, salpebra’l i enforna’l a 200 °C durant 20 minuts.
Trosseja totes les verdures a tires.
Una per una, remulla les oblees de paper d’arròs en aigua calenta durant 15-20 segons, treu-les de l’aigua i deixa-les assecar sobre una superfície neta.
Col·loca a cada oblea una part de les verdures trossejades, unes fulles d’espinacs i 3-4 tires de tofu. Enrotlla-les i talla-les per la meitat.
Esprem el suc de la llima i prepara la salsa batent tots els ingredients fins a obtenir una textura homogènia.
Serveix els rotllets amb llavors de cànem i de lli i acompanya’ls amb la salsa de cacauet.
Descobreix la nostra proposta de receptes veganes.
Contingut relacionat
Vegà
Wraps sense gluten de tempeh i verdures
Wraps sense gluten de tempeh i verdures, una recepta fàcil,...
Vegà
Fajitas de seitan amb guacamole – FastGood
Fajitas de seitan amb guacamole, un clàssic revisitat de la...
Vegà
Pita amb vegeburguer
La pita amb vegeburguer és una versió vegetal de la...