El nostre croissant s’ha convertit en la peça de brioixeria per excel·lència, gràcies al seu gust equilibrat i la seva textura lleugera. Tria el teu gust preferit!

Amb una atractiva senzillesa i simple en aparença, aquesta peça en forma de mitja lluna és imprescindible en els millors esmorzars clàssics del món. La recepta tradicional amb farina, llevat, mantega, llet i sal fa que la seva qualitat depengui únicament del valor dels ingredients.
I aquesta és la clau del nostre èxit:
la qualitat de la matèria primera, l’absència d’additius químics i greixos hidrogenats, el treball manual i les múltiples varietats per a tots els gustos.
El nostre croissant
- Blanc: l’elaborem amb farina pura sense blanquejar ni tractar amb productes químics, que procedeix de blat que no ha estat modificat genèticament. Gràcies a la mantega ecològica totes les seves versions són extracruixents: natural, crema, xocolata i poma.
- Integral: el seu principal valor és l’autenticitat de la farina, que és sencera i de blat mòlt. Molts pans i productes anomenats integrals s’elaboren a partir de farines reconstituïdes, és a dir, farines blanques refinades a les quals s’afegeix segó després de la fermentació. En treballar amb farina sencera obtenim un producte de debò que conté el germen (la part més nutritiva del cereal) i el segó (on es localitzen nutrients com fibra, ferro i vitamines del grup B).
- De cereals: es fa amb farina ecològica de diversos cereals, sucre de canya, llevat natural i mantega. És, sens dubte, el número u en vendes potser pel seu sorprenent paladar, fruit de la mescla de cereals i llavors.
- D’espelta i de sègol: aquestes dues varietats van néixer per petició dels nostres clients i són grans èxits. Les beneficioses propietats de tots dos cereals els aporten valor afegit. L’espelta confereix esponjositat i sabor i resulta menys al·lèrgica que el blat, mentre que el sègol mineralitza, regula el trànsit intestinal i es recomana en dietes d’aprimament.
- Vegà: una delícia aplaudida pels que opten per una dieta sense productes d’origen animal i pels que busquen qualitat i sabor. Els seus ingredients bàsics són una pasta fullada amb margarina no hidrogenada endolcida amb xarop d’atzavara i una melassa 100% vegetal sense calories.
- Salats: de pernil i formatge o de frankfurt de tofu són la millor opció pels que gaudeixen dels aliments més lleugers sense greixos saturats.
Descobreix els beneficis del
pa ecològic, i les nostres últimes novetats:
pa de blat de moro i
pa de fajol.