Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Diürètica i depurativa, la magrana és un superaliment que pots incloure fàcilment a la cuina, sigui en plats salats o en postres. Afegeix-la a amanides, patés, sucs, etc.
És una de les fruites de tardor amb un contingut més alt en vitamina C i antioxidants, qualitats que la fan ideal per reforçar el sistema immunitari i augmentar les defenses. A més, la seva alta concentració en tanins és molt beneficiosa per al tracte digestiu.
Per desgranar-la, talla la pell de la base i la part superior, separa els grills eliminant la part blanca amb la punta d’un ganivet i desgrana-la amb les mans sobre un bol.
Trobaràs aquesta fantàstica fruita de tardor a la botiga online Veritas.
Incorpora un grapat de grans de magrana a un llit de fulles verdes (ruca, canonges i créixens), fajol cuit i uns daus de tempeh saltats. Amaneix-ho amb una vinagreta de mostassa, tamari i oli d’oliva verge extra i acaba aquesta deliciosa amanida tèbia amb uns bolets saltats i una picada gruixuda d’avellanes o pinyons torrats.
Igualment, la magrana és perfecta per donar un toc refrescant a guisats i patés per untar, com un hummus, un paté d’albergínies rostides amb tahina o un làban.
Aquest últim és un formatge cremós que pots fer a casa deixant escórrer un iogurt sobre una gasa de cotó durant unes hores fins que quedi dens i cremós; el punt dolç és a càrrec de la magrana, els festucs i la mel.
Així mateix, la magrana pot convertir un guacamole convencional en excepcional.
Els seus grans són àcids i dolços alhora, sucosos, rosats i crocants; les característiques perfectes per a l’acabat d’un smoothie bowl de tardor, que s’elabora batent la polpa d’un moniato rostit amb crema d’ametlles torrades i una mica de beguda vegetal fins a formar una crema espessa i suau. Com a topping, afegeix-hi llavors de cànem, xips de coco i nibs de cacau.
Pots aconseguir un suc de magrana col·locant els grans en un extractor de sucs cold pressed, ja que si tritures les llavors de magrana es poden oxidar i deixar un cert gust amarg.
Tens l’opció de diluir el suc amb una mica d’aigua i prendre’l tal qual o bé utilitzar-lo concentrat com a amaniment o per preparar una melassa de magrana amb panela o sucre de coco.
També combina bé en plats de peix o carn. Per a una ocasió especial, sorprèn els teus convidats amb un entrant de salmó fumat, fonoll, anet i magrana.
Una altra alternativa boníssima és un carpaccio vegà de bolets, nous i magrana regat amb un oli de llavors de gira-sol d’extracció en fred.