Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Una alimentació sense gluten és essencial per a persones amb malaltia celíaca o sensibilitat al gluten, però cada vegada hi ha més persones que trien aquest estil d’alimentació pels seus possibles beneficis per a la salut. L’esmorzar, el primer àpat del dia, és fonamental per aportar l’energia necessària per començar la jornada de manera saludable. En aquest article et proposem 5 idees d’esmorzars sense gluten.
Et presentem 5 opcions d’esmorzars sense gluten, deliciosos, fàcils de preparar i nutritius amb els quals començar el dia:
A Supermercats Veritas disposem d’una gran varietat d’alternatives sense gluten que, a més a més, són ecològiques.
El gluten és una glicoproteïna que trobem en el blat, l’ordi, el sègol, l’espelta i el kamut, entre d’altres. Una de les seves funcions principals és formar una malla als cereals que, quan es tiba, manté una estructura flexible, per això són ideals per fer pastissos, pasta o pa.
Per a les persones celíaques, portar una alimentació que prescindeixi del gluten és l’únic tractament que garanteix el seu benestar. Encara que sembli que has de renunciar a una gran varietat d’aliments, hi ha alternatives bones i saludables que pots incorporar als teus esmorzars i dinars que no porten gluten. Recordem que aliments com el fajol, el blat de moro, l’amarant i la quinoa, entre d’altres, no contenen gluten.
Et deixem una recepta de galetes sense gluten amb perles de xocolata ideal pels teus esmorzars.
El carrot cake és un postre fàcil i deliciós que tothom amb una...
En l’actualitat, augmenten els casos de persones celíaques, sensibles al...
Moltes persones es pensen que menjar sense gluten és saludable...
La nostra àmplia i cuidada selecció de més 650 productes...