Tècniques de cuina

Xia – Tècniques de cuina

Xia, una llavor amb un alt contingut en omega-3 i fibra soluble. Aquestes llavors oleaginoses són el vegetal amb el contingut més alt d’àcids grassos omega-3. En contenen vuit vegades més que el salmó de l’Atlàntic. No tenen gluten, aporten tots els aminoàcids essencials i milloren la hidratació del cos. A més, són riques en fòsfor, calci, magnesi, seleni i potassi. La xef Mireia Anglada t’explica com utilitzar-les a la cuina per absorbir l’omega-3 i per beneficiar-te de la fibra soluble.

Xia – Tècniques de cuina

Per absorbir l’omega-3

  • Tritura-la i pren-la al moment o congela-la perquè no s’oxidi.

Per obtenir la fibra soluble

  • Barreja ¼ de beguda per 3 cullerades de llavors per aconseguir una textura tipus púding.
Aquesta tècnica és ideal per preparar bases d’esmorzars saludables. Pots afegir al púding fruita seca, cereals i fruita fresca de temporada. Les nostres recomanacions: púding de xia i cacau amb fruites vermelles o copa de musli amb xia, lli i maduixes. Consulta tota la sèrie de tècniques de cuina de Mireia Anglada. Compra ara les teves llavors de xia a Veritas.

Contingut relacionat

  • Tècniques de cuina

Púding de xia i cacau amb fruites vermelles

Púding de xia i cacau amb fruites vermelles, una recepta...

  • Tècniques de cuina

Copa de musli amb xia, lli i maduixes

Copa de musli amb xia, lli i maduixes, una recepta...

  • Tècniques de cuina

Lli – Tècniques de cuina

Lli, una llavor molt rica en omega-3. Les llavors de...