Wraps sense gluten de tempeh i verdures, una recepta fàcil, ràpida i nutritiva. Els wraps són una variant dels tacos o burritos mexicans i els pots preparar amb els teus ingredients preferits. Molt nutritius, aquests de tempeh i verdures es poden menjar freds o calents i són molt fàcils d’emportar-te per menjar fora de casa.
Wraps sense gluten de tempeh i verdures
Ingredients:
2 wraps de fajol sense gluten
4 tires de tempeh de cigrons macerat amb tamari
1 ceba
1 pebrot
Mousse d’espinacs i pinyons
Germinats de pèsols
3 cullerades petites de panela
1 cullerada petita de vinagre balsàmic de poma
Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
Rosteix el pebrot i quan estigui fred, pela’l i talla’l a tires. Reserva’l.
Talla la ceba a làmines i sofregeix-la en una mica d’oli. Quan estigui translúcida, afegeix-hi la panela i el vinagre de poma per caramel·litzar-la.
Daura el tempeh a la planxa.
Unta els wraps amb la mousse d’espinacs i pinyons, afegeix-hi les tires de pebrot, el tempeh, la ceba i els germinats de pèsols.