Fàcils

Wraps sense gluten de tempeh i verdures

Wraps sense gluten de tempeh i verdures, una recepta fàcil, ràpida i nutritiva. Els wraps són una variant dels tacos o burritos mexicans i els pots preparar amb els teus ingredients preferits. Molt nutritius, aquests de tempeh i verdures es poden menjar freds o calents i són molt fàcils d’emportar-te per menjar fora de casa.

Wraps sense gluten de tempeh i verdures

Ingredients:

  • 2 wraps de fajol sense gluten
  • 4 tires de tempeh de cigrons macerat amb tamari
  • 1 ceba
  • 1 pebrot
  • Mousse d’espinacs i pinyons
  • Germinats de pèsols
  • 3 cullerades petites de panela
  • 1 cullerada petita de vinagre balsàmic de poma
  • Oli d’oliva verge extra

Elaboració:

  1. Rosteix el pebrot i quan estigui fred, pela’l i talla’l a tires. Reserva’l.
  2. Talla la ceba a làmines i sofregeix-la en una mica d’oli. Quan estigui translúcida, afegeix-hi la panela i el vinagre de poma per caramel·litzar-la.
  3. Daura el tempeh a la planxa.
  4. Unta els wraps amb la mousse d’espinacs i pinyons, afegeix-hi les tires de pebrot, el tempeh, la ceba i els germinats de pèsols.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!

Troba més receptes sense gluten aquí.

Contingut relacionat

  • Fàcils

Fideus japonesos amb tempeh i verdures

Fideus japonesos amb tempeh i verdures, una recepta senzilla que combina...

  • Fàcils

Pizza de peres i nous sense gluten

Pizza de peres i nous sense gluten, un plaer per a...

  • Fàcils

Pa de llavors sense gluten

Pa de llavors sense gluten, el millor del món, fornejat...