Cremes de verdures
Vichyssoise vegana
uesta setmana et proposem una alternativa a aquesta crema tradicional: la vichyssoise vegana.

Vichyssoise vegana
La vichyssoise és una sopa internacionalment coneguda com a recepta tradicional de la cuina francesa. Aquesta crema és una sopa freda elaborada en la seva recepta original amb ceba, porro, patata, llet i nata. Nosaltres et proposem substituir la llet de vaca i la nata per la beguda de civada.
Aquesta beguda contribueix a mantenir els nivells normals de colesterol perquè té pocs greixos saturats. L’agradable sabor del cereal t’hidratarà amb energia i minerals perquè puguis continuar amb les tasques del teu dia.
Descobreix aquesta deliciosa vichyssoise vegana! Serveix-la en un bol freda o calenta, les dues opcions són perfectes per a aquesta alternativa a la crema tradicional.
Ingredients:
- 3 porros
- 2 patates mitjanes
- Oli d’oliva verge
- Beguda de civada
- 1/2 L de brou de verdures
- Sal
Preparació
- Talla els porros i les patates a làmines. Salta-ho amb oli a foc lent durant una mitja hora.
- Afegeix el brou i fes-ho bullir 20 minuts. Tritura-ho tot i deixa que es refredi.
- Incorpora la beguda de civada fins a aconseguir una textura de crema.
- Sala-ho i serveix fred o calent.
Descobreix la nostra col·lecció de cremes.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!