Per a 2-4 persones (cada recepta) 1 hora Dificultat baixa
El setembre marca la tornada a la rutina. Els dies s’escurcen, el ritme s’accelera i, entre la feina i els nous començaments, busquem tornar a menjar bé sense complicar-nos gaire.
Pensant en això, et proposo dues receptes nutritives i reconfortants que parteixen totes dues d’una mateixa base: carbassa al forn. Perfectes per al batch cooking de la setmana, fàcils, versàtils i plenes de gust.
Per al pesto, tritura en un processador o morter l’alfàbrega, les avellanes torrades, l’all, el suc de llimona, el miso, el llevat nutricional i un pessic de sal, fins a obtenir una barreja granulada. Incorpora-hi l’oli d’oliva de mica en mica fins a aconseguir una textura espessa, i reserva-ho.
Per a l’hummus, tritura les seques escorregudes amb la tahina, l’all, el suc de llimona, el comí, el gel i un polsim de sal, fins que la barreja sigui cremosa i homogènia.
Serveix una base d’hummus en un plat ample, col·loca-hi per sobre trossos de carbassa al forn, afegeix-hi unes cullerades de pesto d’avellanes i enllesteix amb les avellanes torrades trossejades.
Christopher Wilson, xef de cuina plant-based / @el__brasas
Contingut relacionat
Receptes
Pollastre glacejat amb figues i vi negre
Esta receta celebra los sabores de temporada con ingredientes ecológicos...
Receptes
Menú ‘batch cooking’ vegà amb productes Vegetalia (7 dies – 1 persona)
Cuina diumenge, gaudeix-ne tota la setmana.Fem servir productes 100% vegetals,...
Receptes
Al setembre, figues i carbassó
Les figues, dolces i carnoses, són la fruita per excel·lència...
Receptes
Menú saludable to take away
Consulta en les següents pàgines les opcions veganes i sense glúten. Pots trobar...