Truita de verdures! Recepta preparada pel reconegut xef Sergi de Meià, per a la sèrie de vídeos #fastGood, amb l’objectiu de presentar-te plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida.
La proteïna de l’ou és d’alt valor biològic perquè conté els aminoàcids essencials per a l’organisme. A més, s’absorbeix fàcilment i resulta idònia per a nens, adults, embarassades, esportistes…
Truita de verdures
Ingredients:
2 ous
Porro
Carabassó
Pastanaga
Col llombarda
Bolets Portobello
Bleda
Pebrot verd
Carxofa
Orenga
Romaní
Oli d’oliva verge
Sal
Elaboració:
Talla les verdures en trossos petits. La quantitat de cadascuna és al gust, en funció de la mida que vulguem que tingui la truita.
En una paella antiadherent, salta una mica les verdures amb oli d’oliva i sal durant 1 minut, a foc mitjà. Reserva.
Bat els ous a punt de neu en bol, juntament amb les herbes picades i una mica de sal.
Afegeix les verdures a l’ou batut i aboca la barreja a la paella per preparar una truita sucosa.