Una recepta facilíssima perquè gaudeixis d’un saludable torró vegà de xocolata fet a casa. La quinoa inflada li dona un toc cruixent i les ametlles li aporten un extra de nutrició, gracies a la seva riquesa en proteïnes, fibres, vitamines i minerals.
Torró vegà de xocolata cruixent
La quinoa és un pseudocereal ric en proteïnes i minerals. De fet, posseeix proteïnes que contenen tots els aminoàcids essencials. És rica en fibra i minerals, com ferro, calci i fòsfor. A més, resulta un aliment indispensable en el rebost dels celíacs, ja que no conté gluten.
Gaudeix d’aquesta deliciosa recepta que et proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie boggie
Ingredients:
- 200 g de xocolata negra 80% de cacau
- 80 g d’ametlles crues
- 1 y 1/2 tasses de flocs de quinoa inflada
- 3 cullerades de crema d’ametlles
- 2 cullerades d’oli de coco
- 1 cullerada petita d’extracte de vainilla
- Un pessic de sal rosa
Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.
Elaboració:
- Fon la xocolata al bany maria amb l’oli de coco.
- Quan estigui fosa, afegeix-hi l’extracte de vainilla, el pessic de sal rosa i la crema d’ametlles.
- Barreja-ho molt bé fins que tots els ingredients estiguin ben integrats, retira-ho del foc i deixa que s’entebeeixi durant 5 minuts.
- Incorpora-hi els flocs de quinoa i les ametlles senceres, remena-ho acuradament i aboca-ho en un recipient rectangular o un d’específics per a torrons.
- Espera que es refredi completament i posa el torró a la nevera fins que adquireixi una consistència sòlida.