Vegà

Tofu arrebossat amb gomashio

Tofu arrebossat amb gomashio, un condiment a base de sèsam, ric en ferro i calci. L’arrebossat és una molt bona opció per incorporar en la dieta el tofu, ja que queda suau i sucós. Tofu arrebossat amb gomashio - Veritas

Tofu arrebossat amb gomashio

Ingredients:

Elaboració:

  1. Bull el tofu amb aigua i sal, Escórre’l i deixa-ho refredar.
  2. Talla el tofu a daus i adoba’l a la salsa de soja.
  3. Col·loca la farina de cigrons i el gomashio en un bol, barreja bé els ingredients i arrebossa els daus de tofu.
  4. Fregeix els daus en oli, fins que es daurin. Escorre l’excés d’oli en un paper de cuina i serveix-los.

Contingut relacionat

  • Vegà

Tofu amb salsa de pastanaga

El tofu és un gran font de proteïnes d'origen vegetal....

  • Vegà

Pita amb vegeburguer

La pita amb vegeburguer és una versió vegetal de la...