El tofu és un gran font de proteïnes d’origen vegetal. A vegades pot resultar una mica difícil innovar la seva preparació. I per això, per a sortir de la rutina, et deixem una recepta deliciosa i original perquè puguis gaudir d’aquest aliment dins del teu menú setmanal.
Tofu amb salsa de pastanaga
El tofu és un derivat de la soia que conté un alt percentatge de calci i proteïnes. Té un sabor i una textura lleugera que combinen molt bé amb la majoria d’aliments. Es pot cuinar de múltiples formes com arrebossat, a la planxa, en estofats, i entre altres més.
Ingredients
Elaboració
- Pica la ceba i sofregeix-amb una mica d’oli d’oliva. Quan agafi color, afegeix-li el suc de mandarina i deixa que redueixi.
- Incorpora el brou i les pastanagues tallades a rodanxes fines. Coure fins que la pastanaga estigui tova.
- Talla el tofu a filets fins, salpebra i passa-ho per la paella.
- Afegeix la salsa i bull tot junt un parell de minuts.
- Serveix-ho en un plat, i acompanya’l amb brots per a tenir un plat complet i saludable
T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix més aquí.