Tècniques de cuina

Tècniques de cuina: cocció mill

La cocció del mill

El mill, un cereal molt energètic, que et permet fer hamburgueses, pastissos…La ecoxef Mireia Anglada t’ensenya la cocció del mill perfecte:

  1. Per coure el mill, utilitza una mesura de cereal per dues d’aigua.
  2. Renta el mill en un colador per treure les impureses, fins que l’aigua surti completament transparent.
  3. Col·loca’l en un casset, afegeix l’aigua i una mica de sal.
  4. En el moment en que comença a bullir, abaixa el foc, tapa el cassó i deixa el mill 15 o 20 minuts, perquè absorbeixi tota l’aigua.

Com podràs veure, és un cereal bastant glutinós que et permetrà fer hamburgueses, croquetes i pastissos de tall.

Si vols donar-li un toc de dolçor, pots afegir-ne ceba confitada, pastanaga ratllada o les verdures que més t’agradin.

Ara a Veritas pots trobar totes les semilles que oferim.

Troba altres tècniques de cuina aquí.

Contingut relacionat

  • Tècniques de cuina

Pastís de mill i tonyina

Pastís de mill i tonyina, recomanat per la ecoxef Mireia...