Pica els porros, l’api i la col, i trosseja a daus les patates i la pastanaga. Reserva-ho.
En una cassola, sofregeix els porros i l’api durant 10 minuts.
Afegeix-hi la col i ofega-ho 10 minuts més.
Incorpora-hi la pastanaga i les patates, remena-ho perquè s’integrin amb el sofregit i rega-ho amb el vi blanc.
Quan l’alcohol s’hagi evaportat aboca-hi la salsa de soja, assaona-ho al gust, ofega-ho 5 minuts i cobreix-ho amb aigua.
Cou-ho a foc mitjà uns 40 minuts. Passat aquest temps, posa una mica de brou en un recipient per diluir el miso, afegeix-lo a la cassola, barreja-ho bé i serveix-ho amb una mica de julivert picat per damunt.
Contingut relacionat
Sopes i brous
Sopa de remolatxa estil thai
Sopa de remolatxa, exòtica i cremosa que combina a la...
Sopes i brous
Sopa detox – Fastgood
Sopa detox, una deliciosa recepta de verdures amb efecte depuratiu...
Sopes i brous
Sopa de cuscús amb moniato i xiitakes
Sopa de cuscús amb moniato i shiitake, una recepta completa...
Sopes i brous
12 herbes aromàtiques que alegren els teus plats
Les herbes aromàtiques formen part de la cultura popular, tenen...