Sopes i brous

Sopa d’hivern

Aquesta sopa d’hivern és d’allò més saludable com a entrant, tot i que també la pots prendre com a plat únic d’un sopar lleuger.

Una recepta deliciosa que ens proposa la foodblogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Sopa d'hivern - Receptes - Veritas

El porro i l’api són rics en minerals i antioxidants i, gràcies a les seves propietats diürètiques i depuratives, ajuden a desintoxicar l’organisme.

Sopa d’hivern

Ingredients

Elaboració

  1. Pica els porros, l’api i la col, i trosseja a daus les patates i la pastanaga. Reserva-ho.
  2. En una cassola, sofregeix els porros i l’api durant 10 minuts.
  3. Afegeix-hi la col i ofega-ho 10 minuts més.
  4. Incorpora-hi la pastanaga i les patates, remena-ho perquè s’integrin amb el sofregit i rega-ho amb el vi blanc.
  5. Quan l’alcohol s’hagi evaportat aboca-hi la salsa de soja, assaona-ho al gust, ofega-ho 5 minuts i cobreix-ho amb aigua.
  6. Cou-ho a foc mitjà uns 40 minuts. Passat aquest temps, posa una mica de brou en un recipient per diluir el miso, afegeix-lo a la cassola, barreja-ho bé i serveix-ho amb una mica de julivert picat per damunt.

Contingut relacionat

  • Sopes i brous

Sopa de remolatxa estil thai

Sopa de remolatxa, exòtica i cremosa que combina a la...

  • Sopes i brous

Sopa detox – Fastgood

Sopa detox, una deliciosa recepta de verdures amb efecte depuratiu...

  • Sopes i brous

Sopa de cuscús amb moniato i xiitakes

Sopa de cuscús amb moniato i shiitake, una recepta completa...

  • Sopes i brous

12 herbes aromàtiques que alegren els teus plats

Les herbes aromàtiques formen part de la cultura popular, tenen...