Sopa de remolatxa, exòtica i cremosa que combina a la perfecció el punt dolç de la remolatxa i la llet de coco amb el toc lleugerament àcid de la llimona i el gingebre. Un plat reconfortant que resulta ideal ara que arriba el fred.
Sopa de remolatxa estil thai
La remolatxa és una arrel rica en aigua, proteïnes i hidrats de carboni, que afegeix als plats un color molt especial i una extraordinària quantitat de fibra i antioxidants.
La que trobaràs a les nostres botigues ve de la finca l’Horta de la Carme, ubicada en Camarles, Tarragona. Carme Martí conrea amb afecte i dedicació absoluta una infinitat de vegetals. Coneix la seva història.
Ingredients:
- 3 remolatxes mitjanes
- 1 patata gran
- 1/2 ceba
- 1 llauna de llet de coco
- 1/2 L de brou de verdures
- 2 grans d’all
- 1 llima o 1 llimona
- Arrel de gingebre
- Germinats de ceba
- 1 crema de coco estil thai
- Pebre negre en gra
- Oli d’oliva verge extra
- Sal marina
Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.
Elaboració:
- Pela els alls i un tros de gingebre d’uns 6-7 cm reserva-ho.
- Talla la ceba a la juliana. Reserva-la.
- Afegeix-hi la ceba, barreja-ho i sofregeix-ho perquè es dauri.
- Pela la patata i les remolatxes, renta-les i talla-les en trossos mitjans. Afegeix-les a l’olla i deixa que s’ofegui tot durant uns 5 minuts.
- Incorpora-hi mig litre de brou de verdures i la llet de coco. Tapa-ho i deixa-ho coure a foc mitjà.
- Una vegada cuites les verdures, apaga el foc i afegeix-hi un rajolí d’oli d’oliva, sal i pebre negre acabat de moldre.
- Tritura-ho bé fins a obtenir una crema i serveix-ho amb una mica de crema de coco thai, un rajolí d’oli d’oliva i germinats de ceba per damunt.
Gaudeix amb la nostra col·lecció de cremes de verdures.