A l’estiu volem preparar receptes fresques per fer front la calor intensa de l’estiu. La sopa de meló i coco és entrant molt fàcil de fer, lleuger i refrescant per l’extraordinari contingut en aigua del meló. També la pots acompanyar de boletes de meló, encenalls de pernil ibèric o xips de coco i llavors de gira-sol.
Tasta-la i gaudeix del seu sabor dolç i exòtic! Una recepta molt refrescant, ràpida i senzilla per als dies més calorosos de l’estiu.
Sopa de meló i coco
Ingredients
- 700 g de meló
- 200 g de llet de coco envasada en llauna
- 100 g d’ametlles blanques
- 70 g d’oli d’oliva verge extra
- 1 culleradeta de vinagre de poma
- 1 culleradeta de sal
- Pebre negre
Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.
Elaboració
- Posa en remull les ametlles blanques durant unes vuit hores aproximadament.
- Tritura tots els ingredients amb un robot de cuina durant 2-3 minuts a la màxima potència, fins que aconsegueixis una textura suau i homogènia.
- Refrigera la sopa a la nevera durant un parell d’hores com a mínim.
- Serveix-la ben freda.
Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa Gina Estapé, nutricionista integrativa.
Descobreix la gran varietat de receptes Veritas.