Sopa de cuscús amb moniato i shiitake, una recepta completa que combina llegums, cereals i vegetals. El comí, la cúrcuma i el gingebre li donen un toc aromàtic molt especial i n’afavoreixen la digestió.
Sopa de cuscús amb moniato i xiitakes
Ingredients:
1 tassa de cigrons cuits
1/4 de tassa de cuscús d’espelta integral
1 porro
1 moniato petit
1 grapat de bolets xiitake
1 pastilla de brou
1 L d’aigua mineral
4 claus
2 cullerades petites de comí
1 cullerada petita de cúrcuma
1/2 cullerada petita de gingebre en pols
1/2 cullerada petita de sal marina
3 cullerades soperes d’oli d’oliva verge
Menta fresca
Elaboració:
Talla el porro a rodanxes i el moniato a daus.
En una olla, sofregeix el porro i, quan estigui transparent, afegeix-hi el moniato i l’aigua.
Desfés la pastilla de brou en una mica d’aigua calenta de l’olla i afegeix-la a les verdures.
Pica els bolets, incorpora’ls a la cocció i deixa que bulli durant 8 minuts.
Passa pel morter els claus i el comí, i afegeix-hi la resta d’espècies.
Tira el cuscús a la sopa, juntament amb les espècies i la sal. Cou-ho durant 8 minuts més i afegeix-hi els cigrons.
Serveix-ho amb menta fresca.
Gaudeix de la sèrie de vídeo receptes FastGood, plats ràpids, sans i saludables, i de la nostra col·lecció de brous i sopes.