Seitan amb verdures i salsa de cervesa, un guisat deliciós que pots cuinar com a alternativa a la carn. El seitan és un producte originari d’Extrem Orient que té una textura molt similar a la de la carn. S’obté a partir de la farina de blat. En concret, el seitan és la proteïna insoluble del blat: el gluten.
Seitan amb verdures i salsa de cervesa
Ingredients:
- 300 g de seitan
- 220 ml de cervesa
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- 1 got d’aigua
- Oli d’oliva verge extra
- 1 gra d’all
- Farigola
- Pebre negre
- Sal
Elaboració:
- En una paella, escalfa dues cullerades d’oli i ofega-hi la ceba picada.
- Afegeix les pastanagues pelades i tallades a daus. Quan estigui daurat, escampa-hi el pebre vermell dolç i remou.
- Incorpora el seitan tallat a daus, la cervesa, el got d’aigua i un pessic de sal i pebre.
- Deixa-ho coure uns 30 minuts.
- Pica el gra d’all amb la farigola i afegeix-ho al guisat.
- Deixa-ho coure tot uns minuts més.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!
T’agradat aquesta recepta? Troba’n més aquí.