Vegà

Seitan amb verdures i salsa de cervesa

Seitan amb verdures i salsa de cervesa, un guisat deliciós que pots cuinar com a alternativa a la carn. El seitan és un producte originari d’Extrem Orient que té una textura molt similar a la de la carn. S’obté a partir de la farina de blat. En concret, el seitan és la proteïna insoluble del blat: el gluten.

Seitan amb verdures i salsa de cervesa - Receptes - Veritas

Seitan amb verdures i salsa de cervesa

Ingredients:

  • 300 g de seitan
  • 220 ml de cervesa
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • 1 cullerada de pebre vermell dolç
  • 1 got d’aigua
  • Oli d’oliva verge extra
  • 1 gra d’all
  • Farigola
  • Pebre negre
  • Sal

Elaboració:

  1. En una paella, escalfa dues cullerades d’oli i ofega-hi la ceba picada.
  2. Afegeix les pastanagues pelades i tallades a daus. Quan estigui daurat, escampa-hi el pebre vermell dolç i remou.
  3. Incorpora el seitan tallat a daus, la cervesa, el got d’aigua i un pessic de sal i pebre.
  4. Deixa-ho coure uns 30 minuts.
  5. Pica el gra d’all amb la farigola i afegeix-ho al guisat.
  6. Deixa-ho coure tot uns minuts més.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!

T’agradat aquesta recepta? Troba’n més aquí.

Contingut relacionat

  • Vegà

Seitan: suau, proteic i digestiu

Conegut com la "carn vegetal", el seitan aporta proteïnes d'alt...

  • Vegà

Tofu amb salsa de pastanaga

El tofu és un gran font de proteïnes d'origen vegetal....

  • Vegà

Pita amb vegeburguer

La pita amb vegeburguer és una versió vegetal de la...