Fàcils
Sandvitx amb ensalada russa de cigrons i ceba tendra
Sandvitx amb ensalada russa de cigrons i ceba tendra, un esmorzar, berenar, refrigeri, sopar improvisat… Les possibilitats del sandvitx són infinites i triant bé els ingredients, com en aquest cas ens proposa Rocío Montoya, de Veggie Boggie, es converteix en un plat complet i equilibrat.
La ceba tendra, ingredient destacat en aquesta recepta, és una hortalissa molt saborosa d’escassa aportació calòrica, però molt rica en fibra, vitamines, minerals i antioxidants.

Sandvitx amb ensalada russa de cigrons i ceba tendra
Ingredients:
- Pan integral de motlle
- 2 cebes tendres
- 1 pot de cigrons cuits
- 1 alvocat
- 1 pastanaga
- 1 poma Golden
- Germinats de remolatxa
- Enciam
- 5 cullerades de maionesa
- 2 cullearades de llavors de xia
- 1 grapadet de tàperes
- Sal
Elaboració:
- Talla la poma i l’alvocat en daus, lamina la pastanaga, pica la ceba tendra i trosseja unes fulles d’enciam. Reserva-ho.
- Col·loca els cigrons en una enciamera i aixafa’ls amb una forquilla. També pots processar-los una mica amb la batedora de mà.
- Afegeix-hi les llavors de xia, la poma, la ceba tendra, la maionesa i sal al gust. Barreja-ho suaument fins que tot quedi ben impregnat de maionesa.
- Munta els sandvitxos amb ensalada russa, alvocat, pastanaga, germinats de remolatxa, enciam i tàperes.