El toc torrat dels pinyons i el punt aromàtic de la poma són el contrapunt ideal al gust intens i típic de la morcilla vegetal, que alhora té un lleuger regust picant, ideal per a les samoses.
Aquesta recepta ens la proposa la food blogger
Laura Because.
Samoses de morcilla vegetal
Ingredients:
Per al farcit:
Elaboració:
- Treu una mica de mantega de la nevera una estona abans i reserva-la a part perquè es fongui a temperatura ambient.
- Renta i talla la poma en daus.
- Posa un rajolí d’oli en una paella i escalfa els daus de poma i els pinyons a foc mitjà, fins que tots dos es daurin.
- Afegeix-hi la morcilla esmicolada i aixafa-la amb una forquilla fins que es desfaci.
- Talla les làmines de pasta filo i fes dues tires rectangulars llargues de cadascuna de les làmines.
- Emplena les tires col·locant el farciment en un extrem, doblega-les en forma de triangle i pinta l’últim plec amb mantega fosa perquè se segelli.
- Col·loca les samoses en una safata de forn coberta amb paper de forn i cou-les a 200 °C durant 20 minuts o fins que estiguin daurades i cruixents.
- Serveix-les immediatament.
Gaudeix de la nostra col·lecció de receptes fàcils!