Cereals

Risotto de bolets

El risotto de bolets és una recepta estupenda per a la tardor, ja que és un plat consistent i amb un ingredient de temporada.

Els bolets són considerats un aliment funcional perquè tenen fibra, redueixen el colesterol i milloren el funcionament immunitari. A més, són molt saborosos i alegren qualsevol guisat.

L’arròs és un cereal molt versàtil en la cuina i que aporta molta energia.

No et perdis aquest deliciós risotto de bolets! Gaudeix-lo!

Risotto de bolets - Veritas

Risotto de bolets

Ingredients:

  • 350 g d’arròs
  • 400 g de barreja de bolets
  • 1/2 ceba
  • 1 gra d’all
  • 1 l de brou de verdures
  • 200 ml de vi blanc
  • 60 g de formatge parmesà ratllat
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge
  • Sal marina

Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga en línia de Veritas.

Elaboració:

  1. Talla l’all i la ceba en tires molt fines i salteja-les en una paella. Afegeix-hi els bolets nets i trossejats i ofega-ho bé.
  2. Incorpora-hi l’arròs, deixa que es torri una mica i afegeix-hi el vi. Un cop s’hagi reduït el vi, salpebreu-ho al gust.
  3. Afegiu-hi el brou ben calent i deixa-ho coure durant uns 20 minuts.
  4. Per acabar, empolvora-ho amb parmesà ratllat, barreja-ho i deixa-ho reposar uns minuts.

Descobreix més receptes.

Contingut relacionat

  • Cereals

Cassola de bolets i verdures – FastGood

Recepta de la sèrie de vídeos #fastGood amb el reconegut...