Receptes

Ramen vegà amb tofu

Ramen vegà? Sí, sí, com ho llegeixes! Elabora aquesta tradicional sopa nipona amb ingredients vegetals. Te n’encantaran les textures i el gust intens. Te’n deixem la recepta a continuació, guarda-la per no perdre-la.

Ramen vegà amb tofu

Aquesta recepta requereix una hora d’elaboració, ja que es tracta d’una dificultat alta. Ideal per a dues racions d’un ramen casolà inigualable.

  1. Rosteix mitja poma, mitja ceba, el porro i un cabeça d’alls per la meitat.
  2. Un cop torrat, afegeix-hi una rodanxa de gingebre i un grapat de bolets deshidratats.
  3. Afegeix-hi 1 litre de brou vegetal, deixa-ho coure 45 minuts a foc lent.
  4. Talla els xampinyons i el carbassó a làmines, i col·loca’ls als bols on se servirà el ramen. Afegeix-hi la salsa de soja i el vinagre d’arròs deixat marinar.
  5. Afegeix els noodles cuinats segons les instruccions del paquet als bols i posa-hi el brou colat fins que ho cobreixi tot.
  6. Emplata-ho amb el tofu, l’alga nori i la ceba tendra..

Recepta elaborada per Vegetalia

T’animes a preparar-ho a casa? Troba més receptes.

Contingut relacionat

  • Receptes

Tofu ecològic cruixent a la llimona

Amb la llimona com a protagonista, et presentem una recepta...

  • Receptes

Tofu cruixent a la barbacoa

Descobreix tofu cruixent a la barbacoa! Una recepta vegana i...

  • Receptes

Pasta veggie a la parmesana

Apta per a vegans i vegetarians, aquesta recepta de pasta...

  • Receptes

Tempeh setinat amb taronja

El tempeh setinat amb taronja és un plat original i...