Ramen vegà? Sí, sí, com ho llegeixes! Elabora aquesta tradicional sopa nipona amb ingredients vegetals. Te n’encantaran les textures i el gust intens. Te’n deixem la recepta a continuació, guarda-la per no perdre-la.
Ramen vegà amb tofu
Aquesta recepta requereix una hora d’elaboració, ja que es tracta d’una dificultat alta. Ideal per a dues racions d’un ramen casolà inigualable.
Ingredients (per 2 persones)
Elaboració
- Rosteix mitja poma, mitja ceba, el porro i un cabeça d’alls per la meitat.
- Un cop torrat, afegeix-hi una rodanxa de gingebre i un grapat de bolets deshidratats.
- Afegeix-hi 1 litre de brou vegetal, deixa-ho coure 45 minuts a foc lent.
- Talla els xampinyons i el carbassó a làmines, i col·loca’ls als bols on se servirà el ramen. Afegeix-hi la salsa de soja i el vinagre d’arròs deixat marinar.
- Afegeix els noodles cuinats segons les instruccions del paquet als bols i posa-hi el brou colat fins que ho cobreixi tot.
- Emplata-ho amb el tofu, l’alga nori i la ceba tendra..
Recepta elaborada per Vegetalia
T’animes a preparar-ho a casa? Troba més receptes.