Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
L’agricultura ecològica és respectuosa amb el medi ambient, promou la biodiversitat, i els cultius es duen a terme sense adobs ni pesticides de síntesi química.
A la guia ABC productes ecològics t’expliquem quins són les característiques i els beneficis de l’agricultura ecològica.
Segons la Comissió Europea, l’agricultura ecològica és un mètode de producció que té com a objectiu obtenir aliments utilitzant substàncies i processos naturals. D’aquesta manera, els aliments són conreats sense adobs ni pesticides de síntesi química (fungicides, insecticides o herbicides) i en la gestió no estan autoritzats els cultius transgènics (OMG). Per la seva banda, la sanitat vegetal es basa en mètodes preventius i únicament es poden utilitzar fitosanitaris naturals recollits en l’annex II del Reglament (CE) 889/2008.
Així, s’aconsegueix mantenir un equilibri dels ecosistemes, es du a terme un ús responsable de l’energia i dels recursos naturals, i es redueix la contaminació. A més, segons diversos estudis, els aliments d’origen ecològic tenen més qualitat nutricional i més sabor.
Vols saber-ne més? Consulta la primera, segona i tercera pregunta de la guia. Descarrega’t la guia completa!
Per garantir que un producte alimentari és ecològic existeix el...
Les recerques científiques asseguren que els aliments ecològics tenen més...
Som conscients que els productes ecològics són més beneficiosos per...