El púding de taronja té una textura molt suau i un gust intens. Un dels grans atractius d’aquesta recepta és la presència de les llavors de xia, que tenen més calci que la llet, més potassi que el plàtan i més ferro que els espinacs.
Aquesta recepta ens la proposa la Rocío, de
Let it be cosy.
Púding de taronja, xia i gingebre
Ingredients:
Elaboració:
- Treu les llavors de cardamom de la beina, rebutja la pell i reserva-ho.
- En una batedora d’alta potència, bat el suc de taronja, la llet de coco, el gingebre, la mel, les llavors de cardamom i un poc de sal marina fins que aconsegueixis una consistència homogènia. Si hi queda qualsevol grumoll, pots passar el líquid per un colador fi.
- Posa les llavors de xia en un pot de vidre juntament amb la ratlladura de la taronja i aboca el líquid a poc a poc mentre ho vas mesclant amb una cullera.
- Continua remenant durant uns quants minuts per desfer possibles grumolls.
- Posa el pot a la nevera i deixa que les llavors de xia absorbeixin el líquid durant un mínim de 30 minuts, tot i que el més ideal és deixar-les en remull tota la nit.
- Serveix-ho com a berenar amb guarnicions variades: iogurt de coco, taronja trossejada, trossets de cacau…
Descobreix la nostra col·lecció de receptes dolces.