
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
A partir d’una certa edat, menjar bé no és només una qüestió de salut: és una manera de continuar sent independent. En aquest context, la proteïna esdevé un nutrient essencial però sovint oblidat en l’alimentació de la gent gran.
Sabies que a partir dels 60 anys comencem a perdre massa muscular de manera natural? Aquesta pèrdua s’anomena sarcopènia i té conseqüències directes: més risc de caigudes, fractures, fatiga, hospitalitzacions… però també menys qualitat de vida i autonomia.
La bona notícia és que la proteïna és una de les millors eines per frenar-ho. Vegem per què i com incloure-la correctament en el dia a dia.

Encara que soni paradoxal, a mesura que envellim necessitem més proteïna per quilo de pes que una persona jove. Per què?
No n’hi ha prou de menjar-se un filet a l’hora de dinar. El cos aprofita millor la proteïna si es reparteix al llarg del dia. L’ideal és incloure una bona font de proteïna per esmorzar, dinar i sopar, i fins i tot en algun berenar si la gana ho permet.
Moltes persones grans mengen poca proteïna sense saber-ho, i no sempre per manca de coneixement, sinó per:
En alguns casos (fragilitat extrema, desnutrició, manca de gana o recuperació després de malaltia), poden ser útils suplements proteics orals. Però no substitueixen una alimentació equilibrada, només la complementen quan és necessari i sempre sota supervisió mèdica o del dietista-nutricionista.
Júlia Farré, dietista-nutricionista col·legiada – @julia_farre_moya
Les malalties autoimmunes tenen lloc quan el sistema immunitari ataca...
L’equilibri hormonal és clau pel nostre benestar físic i emocional....
La salut òssia no depèn només del calci ni de...
Amb l’arribada de la tardor, baixen les temperatures, minven les...