Carns

Pollastre amb magrana

Pollastre amb magrana, una recepta fàcil i de temporada!

La magrana és rica en antioxidants i baixa en calories. A més, conté nutrients que exerceixen un efecte molt beneficiós sobre el cor i allarguen la vida.

La carn de pollastre ecològic és melosa i saborosa, a més de tenir una quantitat més gran de minerals i greixos saludables. El motiu d’aquestes característiques és la manera com es crien i alimenten els animals.

Pollastre amb magrana - Veritas

Pollastre amb magrana

Ingredients:

  • 2 pits de pollastre
  • 1 manat d’alls tendres
  • 2 cullerades d’oli de sèsam
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • 1 cullerada de llavors de sèsam
  • 2 magranes
  • 1 cullerada de vinagre d’arròs
  • 2 cebes tendres

Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.

Elaboració:

  1. Talla a daus els pits de pollastre, pica els alls tendres i talla a làmines les cebes tendres.
  2. Escalfa l’oli d’oliva en un wok i incorpora-hi el pollastre, els alls i la ceba. Quan els ingredients comencin a daurar-se, afegeix-hi el vinagre d’arròs, la salsa de soja i les llavors de sèsam sense parar de remenar.
  3. Finalment, afegeix-hi els grans de magrana, ofega-ho durant un parell de minuts, afegeix-hi l’oli de sèsam i serveix-ho.

Descobreix més receptes.

Contingut relacionat

  • Carns

Pollastre rostit amb prunes i pinyons

Pollastre rostit amb prunes i pinyons... Una recepta deliciosa. El...

  • Carns

Xai amb fonoll i patates al romaní

Xai amb fonoll i patates al romaní, una recepta estupenda...