Gaudeix d’aquestes festes amb els nostres plats de Nadal
plens de sabor i passió!
Cada plat és elaborat amb afecte en els nostres fogons per nostra Ecochef Mireia Anglada.
Aquí
descobriràs com preparar-los i com els hem cuinat per a tu.
Canelons
Canelons
De pollastre ECO
6 o 12 unitats
Canelons
De gall dindi ECO
6 unitats
Canelons
De verdures ECO
6 unitats
Canelons
De seitan ECO
6 unitats
Croquetes
Croquetes
De pernil ECO
8 unitats
Croquetes
De pollastre ECO
33 unitats
Croquetes
De bolets ECO
33 unitats
Croquetes
De bròcoli ECO
33 unitats
Croquetes
Mixtes – pollastre, bròcoli i bolets ECO
33 unitats
Pollastre i gall dindi
Pollastre
Pollastre farcit de pernil i formatge ECO
Per a 4/6 persones
Pollastre
Pollastre farcit de Nadal ECO
Per a 4/6 persones
Pollastre
Pollastre farcit de poma i cansalada ECO
Per a 4/6 persones
Pollastre
Pollastre farcit de moniato i castanyes ECO
Per a 4/6 persones
Pollastre
Cuixetes de pollastre ECO
Per a 2 persones
Gall dindi
Pit de pitot a baixa temperatura amb salsa Xixona ECO
Per a 2 persones
Vedella
Vedella
Rosbif ECO
Per a 6 persones
Vedella
Fricandó de vedella ECO
Per a 5/6 persones
Porc
Porc
Rellom a baixa temperatura amb salsa de curri ECO
Per a 2 persones
Porc
Rellom de porc a baixa temperatura amb salsa de bolets ECO
Per a 2 persones
Xai
Xai
Espatlla de xai amb salsa ECO
Per a 2/3 persones
Opcions veganes
Opcions veganes
Seitan amb farcit de Nadal ECO
Per a 4 persones
Opcions veganes
Seitan amb salsa ametlla ECO
Per a 4 persones
Opcions veganes
Tofu brasejat ECO
Per a 4 persones
Suggeriment de presentació. Els pesos indicats en els nostres plats són aproximats, ja que poden variar lleugerament segons el tipus de cocció. A més, les racions estan seguint guies nutricionals estàndard, però sabem que cada persona té necessitats úniques.