Altres

Rosbif – Per a 6 persones

Rosbif ECO
Per a 6 persones

Gaudeix del nostre rosbif elaborat amb entrecot ecològic de vaques criades en llibertat i acompanyat d’una suau salsa de vi blanc, que aporta un toc lleuger i afruitat. Un sabor deliciós per als teus millors moments!

Preparació a casa

Gaudeix del nostre rosbif de manera senzilla i pràctica:
1. Tempera la carn fora de la nevera unes hores abans.
2. Si ho desitges, escalfa lleugerament en el forn.
3. Escalfa la salsa en un cassó i serveix-la al costat de la carn.
Així tindràs un plat suau, saborós i llest per a servir.

Elaboració del plat

Un plat tradicional ple de sabor, preparat amb ingredients ecològics i la cura d’una cuina casolana.
Comencem macerant la carn uns dies abans per a potenciar el seu sabor. Després, la marquem en paella, la cuinem a baixa temperatura i la banyem amb brou per a mantenir-la tendra i sucosa.
A continuació, caramel·litzem la ceba i triturem el brou amb els sucs de la carn fins a obtenir una salsa suau i plena de matisos.
Finalment, tallem la carn en rodanxes fines, l’acompanyem amb la ceba i envasem tots dos per separat, etiquetant cada ració a mà. Un plat tendre i deliciós per a gaudir en família aquestes festes.

Millor ecològic perquè…

Les vaques ecològiques es crien amb accés lliure a pastures i es complementa la seva alimentació amb pinsos ecològics. A més, la resta dels ingredients utilitzats per a l’elaboració d’aquest plat estan lliures de OMG i de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química, i l’ús d’additius i auxiliars tecnològics està restringit.

Maridatge

Ideal amb un vi negre amb cos com el 3055 del Celler Jean Leon o el Vinya Pomal de Cellers Bilbaïns.

Tipus d’envàs i reciclatge

Rebutja l’envàs de plàstic en el contenidor groc i la bossa de paper en el contenidor blau.