Altres

Espatlla de xai amb salsa – Per a 2/3 persones

Espatlla de xai amb salsa ECO
Per a 2/3 persones

Espatlla de xai farcit de Nadal amb carn picada i una deliciosa salsa festiu d’hortalisses, poma, prunes i panses, coronada amb pinyons cruixents. Elaborat en la nostra cuina central amb ingredients ecològics i carn ecològica d’animals criats en llibertat, és un plat ple de sabor.

Preparació a casa

Per a gaudir de les nostres espatlles ecològiques de xai al punt perfecte, només has de seguir uns senzills passos:
1. Col·loca les espatlles en una safata de forn.
2. Cobreix-les amb paper vegetal per a evitar que s’assequin i escalfa a 180 °C.
3. Escalfa la salsa a part, en un cassó, i serveix-la al costat del pollastre.
Gaudeix d’una carn tendra, sucosa i amb tot el sabor d’una recepta feta amb manyaga.

Elaboració del plat

Per a elaborar aquest plat, marquem les espatlles de xai i les enfornem fins a aconseguir un daurat perfecte i caramel·litzat. Incorporem les verdures i desglacem amb vi, deixant que s’integrin totes les aromes. Cuinem lentament fins que la carn quedi tendra i sucosa, triturem la salsa i temperem.
Finalment, envasem la carn i la salsa per separat i etiquetem a mà cada ració. Una recepta casolana pensada perquè les teves celebracions nadalenques estiguin plenes de sabor.

Millor ecològic perquè…

Les vaques ecològiques es crien amb accés lliure a pastures i es complementa la seva alimentació amb pinsos ecològics. A més, la resta dels ingredients utilitzats per a l’elaboració d’aquest plat estan lliures de OMG i de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química, i l’ús d’additius i auxiliars tecnològics està restringit.

Maridatge

Ideal amb un vi negre amb cos com Colors, dels Cellers Cérvoles.

Tipus d’envàs i reciclatge

Rebutja l’envàs de plàstic en el contenidor groc i la bossa de paper en el contenidor blau.