
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
Espatlla de xai amb salsa ECO
Per a 2/3 persones
Espatlla de xai farcit de Nadal amb carn picada i una deliciosa salsa festiu d’hortalisses, poma, prunes i panses, coronada amb pinyons cruixents. Elaborat en la nostra cuina central amb ingredients ecològics i carn ecològica d’animals criats en llibertat, és un plat ple de sabor.
Preparació a casa
Per a gaudir de les nostres espatlles ecològiques de xai al punt perfecte, només has de seguir
uns senzills passos:
1. Col·loca les espatlles en una safata de forn.
2. Cobreix-les amb paper vegetal per a evitar que s’assequin i escalfa a 180 °C.
3. Escalfa la salsa a part, en un cassó, i serveix-la al costat del pollastre.
Gaudeix d’una carn tendra, sucosa i amb tot el sabor d’una recepta feta amb manyaga.
Elaboració del plat
Per a elaborar aquest plat, marquem les espatlles de xai i les enfornem fins a aconseguir un
daurat
perfecte i caramel·litzat. Incorporem les verdures i desglacem amb vi, deixant que s’integrin
totes
les aromes. Cuinem lentament fins que la carn quedi tendra i sucosa, triturem la salsa i
temperem.
Finalment, envasem la carn i la salsa per separat i etiquetem a mà cada ració.
Una recepta casolana pensada perquè les teves celebracions nadalenques estiguin plenes de sabor.
Millor ecològic perquè…
Les vaques ecològiques es crien amb accés lliure a pastures i es complementa la seva alimentació amb pinsos ecològics. A més, la resta dels ingredients utilitzats per a l’elaboració d’aquest plat estan lliures de OMG i de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química, i l’ús d’additius i auxiliars tecnològics està restringit.
Maridatge
Ideal amb un vi negre amb cos com Colors, dels Cellers Cérvoles.
Tipus d’envàs i reciclatge
Rebutja l’envàs de plàstic en el contenidor groc i la bossa de paper en el contenidor blau.
