Altres

Canelons de pollastre – 6 o 12 unitats

Canelons de pollastre ECO
6 o 12 unitats

Elaborem els nostres canelons de manera casolana, cuidant cada detall per a oferir un plat festiu tradicional i ple de sabor. Fets a mà en la nostra cuina central amb ingredients ecològics i un deliciós farciment amb fins a un 40% de pollastre.
El plat ideal per a reunir la família al voltant de la taula.

Preparació a casa

Per gaudir dels nostres canelons ecològics de pollastre al punt perfecte, només has de seguir unes passes senzilles:
1. Preescalfa el forn a 180 °C.
2. Gratina al gust, fins que el formatge sigui daurat.
3. Serveix-los directament en una safata o al plat, i gaudeix de tot el seu gust!

En pocs minuts, tindràs uns canelons casolans i boníssims.

Elaboració del plat

Per elaborar aquest plat, primer rostim el pollastre i les verdures a foc baix fins a aconseguir un farcit sucós i gustós.
Tot seguit, preparem i donem forma a la massa, farcint els canelons un a un, com si els féssim acasa. Els emplatem amb la nostra beixamel casolana i un deliciós toc de formatge.
Un cop refredats, els envasem i etiquetem manualment, per garantir-ne la màxima qualitat i aquell toc personal que fan de cada safata un plat especial. Fets amb temps i molt d’amor, perquè gaudeixis dels àpats festius.

Millor ecològic perquè…

Els pollastres ecològics es crien amb accés lliure a patis i s’alimenten amb cereals i pinsos ecològics. A més, la resta dels ingredients utilitzats per elaborar aquest plat són A més, la resta dels ingredients utilitzats per elaborar aquest plat són, i l’ús d’additius i auxiliars tecnològics està restringit.

Maridatge

Ideal amb un vi negre suau com l’ull de llebre de Qvinto Arrio o un rosat lleuger com Caballero de Mesasrubias de Bodegas Parra Jiménez.

Tipus d’envàs i reciclatge

Rebutja l’envàs de plàstic al contenidor groc i la bossa de paper al contenidor blau.