
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
Canelons de gall dindi ECO
6 unitats
Deliciosos canelons de gall d’indi, elaborats de manera artesanal i amb ingredients ecològics a la
nostra cuina central, situada a Lliçà d’Amunt (Barcelona).
Amb un suau i saborós
farciment de
gall
d’indi, ceba i tomàquet, és un plat casolà ideal per compartir en família.
Preparació a casa
Per gaudir dels nostres canelons ecològics de gall dindi al punt perfecte, només has de seguir unes
passes senzilles:
1. Preescalfa el forn a 180 °C.
2. Gratina al gust, fins que el formatge sigui daurat.
3. Serveix-los directament en una safata o al plat, i gaudeix de tot el seu gust!
En pocs minuts, tindràs uns canelons casolans i boníssims.
Elaboració del plat
Els nostres canelons ecològics de gall d’indi s’elaboren de manera artesanal amb tota la dedicació
com
si els fessis a casa.
Comencem preparant el sofregit i lentament anem cuinant la carn de gall d’indi.
Després, la triturem per obtenir un farciment deliciós i saborós. D’altra banda, donem forma a la
massa
i emplenem els canelons un a un.
A continuació, s’emplaten i se’ls afegeix beixamel i
formatge.
Finalment, es deixen refredar, s’envasen i s’etiqueten un a un de manera manual.
Millor ecològic perquè…
Els galls dindi ecològics es crien amb accés lliure a patis i s’alimenten amb cereals i pinsos ecològics. A més, la resta dels ingredients utilitzats per elaborar aquest plat són A més, la resta dels ingredients utilitzats per elaborar aquest plat són, i l’ús d’additius i auxiliars tecnològics està restringit.
Maridatge
Ideal amb un vi blanc amb cos com el Chardonnay de Joan Sardà, un D.O Penedès.
Tipus d’envàs i reciclatge
Rebutja l’envàs de plàstic al contenidor groc i la bossa de paper al contenidor blau.
