Pizza de peres i nous sense gluten, un plaer per a tots els celíacs.
Pizza de peres i nous sense gluten
La pizza és un plat ideal per introduir nous sabors i textures a la dieta. La que et proposem avui és molt original perquè combina amb èxit diversos ingredients molt diferents entre si, com pera, ceba i formatge de cabra.
Ingredients:
- 1 base de pizza sense gluten
- 2 peres
- 1 ceba vermella
- Formatge de cabra
- Nous pelades
- Fulles de ruca
- Oli d’oliva verge extra
Trobaràs tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.
Elaboració:
- Abans de començar, preescalfa el forn a 180 ºC.
- Talla la ceba a la juliana, pela la pera i treu-li les llavors. Després, talla la fruita a làmines i trosseja les fulles de ruca.
- Trosseja les nous amb les mans i talla el formatge de cabra en tires fines.
- Col·loca el formatge sobre la base, la pera a sobre, la ceba i finalment, la ruca i les nous.
- Posa-la al forn durant 10 minuts o fins que els ingredients comencin a daurar-se.
- En treure-la del forn, tira un rajolí d’oliva verge extra per damunt.
Consulta la nostra proposta de menú sense gluten.