Vegà

Pita amb vegeburguer

La pita amb vegeburguer és una versió vegetal de la típica hamburguesa, un plat molt complet i saborós que resulta ideal tant per menjar a casa com a fora.

Aquesta recepta, a més dels beneficis de les verdures i les proteïnes vegetals del tofu, conté el potencial nutritiu de la sal de sèsam, un condiment ric en calci i vitamines que aporta un deliciós sabor i aroma de la fruita seca. I, per si no n’hi hagués prou, preparar-la és fàcil i divertidíssim.

Pita amb vegeburguer - Receptes - Veritas

Pita amb vegeburguer

Ingredients:

  • Un pack de vegeburguer de tofu
  • Una ceba
  • Un alvocat
  • 1 cs de xucrut o pickles
  • Una fulla d’enciam
  • Pa de pita
  • 1 cs de tofunesa
  • Un tomàquet
  • 2 cp de sal de sèsam

Pots trobar tots els ingredients d’aquesta pita a la botiga en línia de Veritas.

Elaboración:

  1. Comença per torrar el pa i reserva.
  2. Posa una mica d’oli en una paella i torra les hamburgueses. A la mateixa paella, salta la ceba tallada en làmines i reserva.
  3. Munta les hamburgueses, unta la tofunesa en les dues parts del pa, empolvora la sal de sèsam sobre la base i afegeix-hi xucrut i enciam.
  4. A continuació, col·loca sobre la vegeburguer la ceba fregida, una altra cullerada de sal de sèsam, una rodanxa de tomàquet, una altra d’alvocat i tanca amb el pa de pita.

Descobreix més receptes.

Contingut relacionat

  • Vegà

Tofu amb salsa de pastanaga

El tofu és un gran font de proteïnes d'origen vegetal....

  • Vegà

Entrepà vegetarià

Entrepà vegetarià! Recepta preparada pel reconegut xef Sergi de Meià,...