Uncategorized @ca

Paté de remolatxa

Paté de remolatxa, una recepta completa gràcies a la proteïna completa que aporten els cigrons. La remolatxa, a més de per la seva màgic color, destaca per la seva riquesa en vitamina C. També conté potassi i una baixa quantitat de sodi, la qual cosa li confereix importants propietats diürètiques que afavoreixen l’eliminació de líquids i toxines.

Paté de remolatxa

Ingredients:

Elaboració:

  1. Neteja i talla la remolatxa a trossos.
  2. Cuina-la fins que la textura sigui tova, i afegeix-hi el gra d’all per aportar sabor.
  3. Col·loca en el got de la batedora la remolatxa, l’all, els cigrons cuits i escorreguts, el suc de llimona, la tahina i el comí.
  4. Bat i serveix a temperatura ambient.
Gaudeix de la col·lecció de patés vegetals que hem preparat per a la primavera. Cada setmana, un paté diferent!

Contingut relacionat

  • Uncategorized @ca

Paté d’alvocat

Paté d'alvocat amb miso, un lloc ideal per untar en...