Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Ja és aquí la carbassa, aquesta hortalissa de color taronja que botànicament és una fruita. La seva polpa dura s’estova amb la cocció i queda suau i cremosa, ideal per donar cos a un guisat, un sofregit o una sopa. Aquesta vegada, podràs gaudir d’una recepta molt nutritiva i saciant gràcies a la pasta proteica de llegum, i molt agradable al paladar gràcies a la beixamel de carbassa.
Si vols afegir-hi més nutrients, pots decorar el plat amb unes llavors de cànem, que hi aportaran un extra d’aminoàcids.
Text: Míriam Fabà, professora de cuina vegana i creadora de veganeando.com
T’ha agradat aquesta pasta proteica amb beixamel de carbassa? Descobreix més receptes.
Carbassa farcida, un plat deliciós i reconfortant, perfecte per preparar...
La sopa minestrone és una sopa italiana reconfortant, molt nutritiva...
Crema de carbassa i pastanaga, un plat de cullera que...
Bunyols de carbassa, una recepta ideal per introduir aquesta verdura...