Molt rica en fibra, la pasta integral és un aliment bàsic en una dieta saludable. En aquest cas la combinem amb taronja (que enriqueix la recepta amb vitamina C), nous (les encarregades d’aportar el toc cruixent) i, per descomptat, formatge.
Aquesta recepta te la proposa la food bloguera Rocío Montoya, de Veggie Boggie.
Ingredients:
- Pasta integral al gust
- 100 g de formatge parmesà ratllat
- 50 g de formatge feta
- 1 taronja
- 1/2 ceba
- 60 ml de crema d’arròs
- 4 nous
- Orenga
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva verge extra
Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.
Elaboració:
- Talla la taronja per la meitat i esprem-ne el suc. Reserva’l.
- Ratlla la pell de la taronja i reserva la ratlladura.
- Pica la ceba i sofregeix-la en una cassola amb oli d’oliva fins que quedi feta.
- Incorpora-hi dues cullerades de ratlladura de taronja i continua-ho coent durant 5 minuts.
- Afegeix-hi el suc de taronja i, quan estigui ben calent, afegeix-hi el formatge parmesà ratllat i el formatge feta prèviament esmicolat.
- Remena-ho, aboca-hi la nata, salpebra-ho i cuina-ho a foc lent uns 15 minuts.
- Mentre es fa la salsa, cou la pasta al dente i pica les nous.
Descobreix les nostres propostes amb pasta.