Des de dins

Pans i dolços ecològics per gaudir aquesta tardor

A Veritas t’oferim una deliciosa manera de celebrar la temporada: amb panellets, cake de carbassa i pa de tardor, tots elaborats artesanalment al nostre obrador de Lliçà d’Amunt, molt a prop de Barcelona. Sabors de tardor fets amb ingredients de qualitat i de producció ecològica.

A més a més, als nostres supermercats també podràs trobar aliments ecològics típics d’aquesta època de l’any, com els moniatos i les castanyes.

Panellets, el dolç tradicional

Els nostres panellets són ecològics i artesanals. La base és un massapà elaborat amb ametlla molta ecològica, sense afegir-hi patata per donar la textura ideal a aquest tipus de dolç. A diferència d’altres, els nostres panellets no contenen saboritzants, conservants ni colorants artificials, per respectar així el gust autèntic d’aquests dolços, i com a mínim el 95% dels ingredients utilitzats són ecològics, que garanteix que són lliures de pesticides de síntesi química i d’organismes modificats genèticament (OMG).

A més del clàssic panellet de pinyons, a Veritas t’oferim altres sabors, com ametlla, xocolata, cafè i coco.

Els podràs trobar a les nostres botigues físiques de Catalunya i Andorra del 13 d’octubre al 3 de novembre.

Cake de carbassa, un pa de pessic que té gust de tardor

Una altra de les propostes que oferim per gaudir d’una forma deliciosa i reconfortant de la tardor és el nostre cake de carbassa. El preparem amb ingredients ecològics i d’alta qualitat, com ara iogurt cremós, nous trossejades i un toc de canyella, que realça el gust natural de la carbassa. El resultat és un pa de pessic tendre, esponjós i ple de matisos, perfecte per acompanyar els teus moments de pausa o compartir-lo en família.

Cada peça s’elabora amb cura perquè gaudeixis d’un dolç casolà, sense conservants ni additius artificials.

Pa de tardor, un mos càlid a cada llesca

Igual que els panellets i el cake, el pa de tardor s’elabora amb les millors matèries primeres ecològiques. Un pa elaborat amb una barreja de panses, nous, avellanes, orellanes i mel que en defineixen el caràcter: un gust especiat i rotund, en què la dolçor sucosa de les panses i de les orellanes es combina amb la textura cruixent i torrada de les nous i les avellanes, tan pròpia d’aquesta època.

La base està feta a partir d’una massa mare i una fermentació lenta. Aquest procés artesanal permet desenvolupar aromes complexes, millorar la digestibilitat i aconseguir una molla sucosa i una crosta ferma.

Funciona d’allò més bé en taules de formatges de tardor, amb patés o per acompanyar una fondue. També és ideal per esmorzars càlids: torrat, amb melmelada casolana i formatge fresc.

Moniato i castanyes ecològics, que no et faltin a la cuina!

Els darrers elegits per celebrar l’arribada de la tardor són dos dels clàssics de temporada: el moniato i les castanyes ecològiques. Conreats sense fertilitzants ni pesticides de síntesi química, aquests ingredients plens de sabor i tradició són perfectes per fer al forn, cuinar-los o gaudir-ne en receptes reconfortants. Una manera natural i deliciosa de connectar amb aquesta estació.

Contingut relacionat

  • Des de dins

Aquesta tardor cuida les defenses de manera natural

Amb l’arribada de la tardor, baixen les temperatures, minven les...

  • Des de dins

Gofres de patata

Una idea nutritiva i saciant per a preparar-te un bon...

  • Des de dins

Directe del camp Octubre

Patata A Veritas A les nostres botigues trobaràs diferents varietats...

  • Des de dins

Com pots fer servir el miso a la cuina?

El miso és un aliment molt utilitzat en la cuina...