Pans de motlle i dolços de tardor elaborats al nostre obrador
Pans de motlle elaborats amb blat integral o sègol i els clàssics panellets són els pans i dolços estrelles de la temporada. Tots ells elaborats de forma artesanal al nostre obrador, amb ingredients ecològics i un a un.
Pans de motlle i dolços de tardor
Pa de motlle blanc: el de sempre
El nostre pa de motlle ecológic està fet de forma precisa per assegurar que es mantingui tendre durant dies, per això és ideal per als teus sandvitxos, torrades o canapès.
Integral: saborós i nutritiu
El fet d’estar elaborat amb farina integral de blat marca una gran diferència amb molts pans de motlle integrals, que se solen fer amb farina blanca a la qual després afegeixen el segó, una pràctica regulada per la normativa actual. També el tenim amb llavors, que li confereixen un gust excel·lent i n’enriqueixen el perfil nutritiu.
De sègol: ric en minerals i molt digestiu
El sègol no sols és un cereal molt ric en minerals, és igualment un gran depuratiu de la sang i manté l’elasticitat dels vasos sanguinis. En utilitzar farina de sègol integral, el nostre pa de motlle conté tota la seva fibra i prevé el restrenyiment.
Recepta de pa de motlle de sègol amb moniato, kale i alvocat
Panellets, el dolç de tots sants
Els ingredients ecològics i l’elaboració artesanal fan dels nostres panellets una especialitat molt apetible per a aquesta tardor. Els fem sobre una base de massapà d’ametlla molta ecològica, sense patata, i n’oferim una àmplia varietat: de pinyons, d’ametlles, de coco, de xocolata, de coco amb xocolata i de maduixa.