Pancakes vegans, una recepta de la foodblogger Alba Niubo, que substitueix amb èxit els ingredients d’origen animal que solen portar els pancakes, sense alterar en absolut el seu sabor i textura. Són summament fàcils de preparar. Et deixem la recepta al detall perquè t’animis a preparar-los i sortir de la rutina.
Pancakes vegans
Les maduixes i la compota de poma són les encarregades de enriquir-los amb vitamines, minerals i fibra, un nutrient indispensable per assegurar el bon trànsit intestinal. Així que no dubtis a acompanyar uns deliciosos pancakes com els d’aquesta recepta amb aquestes fruites.
Ingredients
Elaboració
- Talla les maduixes a trossos i reserva-les.
- Separa els ingredients secs dels humits i barreja’ls per separat.
- Ajunta les dues mescles en un bol.
- Posa una mica d’oli de coco en una paella i deixa que s’escalfi a foc fort.
- Abaixa el foc a mitjà, posa un collerot de massa a la paella i fes els pancakes dos minuts per un costat i un minut per l’altre.
- Decora els pancakes amb torssos de maduixa i serveix-los de seguida.
I que aprofiti d’uns deliciosos pancakes vegans com a desdejuni, postres o en qualsevol moment del dia!
T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix més aquí.