Vegà

Pancakes vegans

Pancakes vegans, una recepta de la foodblogger Alba Niubo, que substitueix amb èxit els ingredients d’origen animal que solen portar els pancakes, sense alterar en absolut el seu sabor i textura. Són summament fàcils de preparar. Et deixem la recepta al detall perquè t’animis a preparar-los i sortir de la rutina.

Pancakes vegans - Veritas

Pancakes vegans

Les maduixes i la compota de poma són les encarregades de enriquir-los amb vitamines, minerals i fibra, un nutrient indispensable per assegurar el bon trànsit intestinal. Així que no dubtis a acompanyar uns deliciosos pancakes com els d’aquesta recepta amb aquestes fruites.

Ingredients

Elaboració

  1. Talla les maduixes a trossos i reserva-les.
  2. Separa els ingredients secs dels humits i barreja’ls per separat.
  3. Ajunta les dues mescles en un bol.
  4. Posa una mica d’oli de coco en una paella i deixa que s’escalfi a foc fort.
  5. Abaixa el foc a mitjà, posa un collerot de massa a la paella i fes els pancakes dos minuts per un costat i un minut per l’altre.
  6. Decora els pancakes amb torssos de maduixa i serveix-los de seguida.

I que aprofiti d’uns deliciosos pancakes vegans com a desdejuni, postres o en qualsevol moment del dia!

T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix més aquí.

Contingut relacionat

  • Vegà

Pancakes de quefir

Pancakes de quefir, la millor manera d'enriquir aquest popular esmorzar...

  • Vegà

Pa de pessic vegà de coco i llimona

Pa de pessic vegà de coco i llimona amb farina...

  • Vegà

Magdalenes veganes sense ou ni llet

Les magdalenes són un clàssic en la rebosteria i als...

  • Vegà

Porridge de civada

El porridge de civada és l'esmorzar ideal. Entre molts altres...