Pa de pessic vegà de coco i llimona amb farina d’espelta. L’oli de coco ajuda a perdre pes i és eficaç per evitar malalties cardiovasculars i problemes de tiroides.
Posa la farina d’espelta, el llevat, la sal marina, el sucre de coco i la ratlladura de llimona en un bol gros i reserva-ho.
Tritura les llavors de lli fins que quedi una pasta fina. Afegeix-hi el suc de poma, el suc de llimona i l’extracte de vainilla i bat-ho fins a obtenir una barreja suau.
Afegeix la barreja anterior al bol amb els ingredients secs i remena bé perquè quedi tot integrat.
Unta un motlle per al forn amb una cullerada petita d’oli de coco líquid, aboca-hi la massa i enforna-ho durant 30-40 minuts. Punxa el centre amb un escuradents; si surt net siginifica que ja és cuit.
Contingut relacionat
Postres
Pa de pessic d’albercoc
Pa de pessic d'albercoc, una fruita molt rica en vitamina...
Postres
Magdalenes veganes sense ou ni llet
Les magdalenes són un clàssic en la rebosteria i als...
Postres
Blinis vegans
Recepta de blinis vegans, proposta pels nostres companys de viatge...