Descobreix aquest deliciós pa de pessic de moniato i cacau! Les temperatures de tardor ens porten aliments de temporada com el moniato. Has pensat alguna vegada a fer un bescuit amb aquest aliment?
Pa de pessic de moniato i cacau
Sens dubte, l’estrella de la tardor és el moniato, un tubercle nutricionalment similar a la patata, però amb més aportació de vitamina A, la qual cosa implica més acció antioxidant.
Ingredients:
200 g de moniato rostit
3 ous
100 g de farina d’espelta integral
100 ml de beguda de civada
4 cullerades de pasta de dàtils
3 cullerades de cacau pur
90 g de cacauets
30 g d’encenalls de xocolata
60 ml d’oli d’oliva verge extra
1 sobre de llevat
Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.
Elaboració:
Barreja bé tots els ingredients, excepte els cacauets i els encenalls de xocolata.
Una vegada que hagis aconseguit una massa de textura homogènia, afegeix-hi els cacauets i remena-ho amb una cullera.
Aboca la massa en un motlle apte per a forn i col·loca els encenalls de xocolata per damunt.
Enforna-ho a 200 °C durant 30 minuts
Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa de la dietista i nutricionista Anna Torelló, impulsora del perfil d’Instagram @thehappyavocadooo.