Pa de pessic d’albercoc, una fruita molt rica en vitamina A que influeix molt positivament en l’estat de la vista, la pell, el cabell, les mucoses i els ossos.
Recepta de pa de pessic d’albercoc
Ingredients:
- 1/2kg d’albercocs madurs
- 3 ous
- 3 gots de farina de blat
- 2 gots i mig de sucre integral de canya
- 1 got de llet sencera
- Ratlladura de llimona
- Mantega
- 1 sobre de llevat
- 1 got d’oli d’oliva verge extra
Elaboració:
- Neteja i pela els albercocs, i treu-ne els pinyols.
- Unta un motlle amb mantega i reparteix 4c de sucre per la base del motlle.
- Col·loca els albercocs tallats a trossos, de manera que tota la base quedi coberta. Cou al forn durant 10-15 minuts a 180ºC i deixa-ho refredar.
- Posa la resta dels ingredients en un bol gros i bat bé amb la batedora.
- Aboca la barreja per sobre dels albercocs i torna a col·locar-ho al forn durant 45 minuts a la mateixa temperatura.
- Deixa refredar el pa de pessic i desemmotlla-ho amb compte.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!
T’agradat aquesta recepta? Troba’n més aquí.