Fàcils

Pa de llavors sense gluten

Pa de llavors sense gluten, el millor del món, fornejat per tu mateix, de gust fort -amb caràcter, típic del pa alemany-, i supernutritiu.

Pa de llavors sense gluten - Receptes - Veritas

Pa de llavors sense gluten

Ingredients:

  • 100 g de llavors de gira-sol
  • 50 g de llavors de lli mòltes
  • 100 g de flocs de civada sense gluten
  • 4 cullerades soperes de psyllium
  • 2 cullerades soperes de llavors de xia
  • 1 cullerada petita de sal
  • 3 cullerades soperes d’oli de coco
  • 1 cullerada sopera de xarop d’atzavara
  • Nabius secs
  • 350 ml d’aigua

Tots els ingredients d’aquesta recepta els trobaràs a la botiga online de Veritas.

Elaboració:

  1. Barreja les llavors de gira-sol amb les llavors de lli, les de xia, els flocs, el psyllium i la sal.
  2. Si cal, fon l’oli de coco a foc suau, i barreja’l amb l’atzavara i l’aigua.
  3. Tira-ho sobre la preparació seca i remena-ho fins que la mescla quedin ben espessa. Aboca-ho en un motlle i deixa-ho reposar tapat unes 2 hores.
  4. Preescalfa el forn a 175 ºC i cou-ho uns 20 minuts, desemmotlla-ho i enforna-ho uns 40 minuts més. Deixa’l refredar abans de tallar.

Troba més receptes sense gluten aquí.

Contingut relacionat

  • Fàcils

Cereals i llavors sense gluten

Els cereals i les llavors sense gluten són els millors...

  • Fàcils

Elisa Mora: «La banalització de la dieta sense gluten genera molts problemes»

Elisa Mora és coautora, juntament amb Nuria Pablos, de Sin...

  • Fàcils

Pa ecològic – Estudis

El pa ecològic és més ric en proteïnes, fibres i...