Pa de llavors sense gluten, el millor del món, fornejat per tu mateix, de gust fort -amb caràcter, típic del pa alemany-, i supernutritiu.
Pa de llavors sense gluten
Ingredients:
- 100 g de llavors de gira-sol
- 50 g de llavors de lli mòltes
- 100 g de flocs de civada sense gluten
- 4 cullerades soperes de psyllium
- 2 cullerades soperes de llavors de xia
- 1 cullerada petita de sal
- 3 cullerades soperes d’oli de coco
- 1 cullerada sopera de xarop d’atzavara
- Nabius secs
- 350 ml d’aigua
Tots els ingredients d’aquesta recepta els trobaràs a la botiga online de Veritas.
Elaboració:
- Barreja les llavors de gira-sol amb les llavors de lli, les de xia, els flocs, el psyllium i la sal.
- Si cal, fon l’oli de coco a foc suau, i barreja’l amb l’atzavara i l’aigua.
- Tira-ho sobre la preparació seca i remena-ho fins que la mescla quedin ben espessa. Aboca-ho en un motlle i deixa-ho reposar tapat unes 2 hores.
- Preescalfa el forn a 175 ºC i cou-ho uns 20 minuts, desemmotlla-ho i enforna-ho uns 40 minuts més. Deixa’l refredar abans de tallar.
Troba més receptes sense gluten aquí.