Ous al plat, com indica el seu nom, es prepara al mateix recipient on es servirà. Es tracta d’una versió lleugera de la recepta habitual, però igualment nutritiva a causa de les proteïnes d’alta qualitat de l’ou. Els tomàquets i els xampinyons són els responsables d’equilibrar el resultat aportant vitamines, minerals i fibra.
Aquesta recepta la prepara Isa, de Delicias Kitchen.
Lamina els xampinyons i salta’ls amb oli, sal i una mica d’all en pols. Quan estiguin daurats, retira’ls i reserva’ls.
Talla els cirerols per la meitat i salta’ls.
Posa la salsa de tomàquet casolana en una cassola de fang o en qualsevol altre recipient apte per a forn, trenca els ous, afegeix els tomàquets cherry i els xampinyons, i condimenta-ho amb sal i orenga.
Enforna durant 10 minuts aproximadament o fins que la clara qualli.
Contingut relacionat
Fàcils
Truita de verdures – FastGood
Truita de verdures! Recepta preparada pel reconegut xef Sergi de...
Fàcils
5 maneres diferents de cuinar els ous
Els ous són molt fàcils de preparar i hi ha...
Fàcils
Crema freda de tomàquet
Crema freda de tomàquet! Recepta preparada pel reconegut xef Sergi...