Pans Artesans
Nova carta de pans ecològics
Fermentació leeeeeeenta i massa mare.
Els nostres pans s’elaboren de manera artesanal en el nostre obrador amb ingredients ecològics d’alta qualitat, sense transgènics ni residus de pesticides o fertilitzants químics, i amb un ús limitat d’additius. Usem massa mare i un procés de fermentació lenta, d’entre 10 i 24 hores, la qual cosa ho fa més digestiu.
Tipus de pa
Amb una gran varietat i opcions, cada pa té la seva pròpia personalitat: amb farina de blat,
espelta,
blat de moro, sègol, sarraí… Quin serà el teu favorit? Ja estan disponibles en botigues!
Troba la teva botiga més pròxima.
*Només disponible en botiga física.
Rodó
Ideals per als amants del pa de camp (pà de pagès), amb escorça ferma i esponjosos per dins. Un clàssic en les barbacoes o en les torrades de pa amb tomàquet i entrepans saludables.

Rodó
Clàssic
Fa gust de pa de veritat
Veure detalls
Descripció
El rodó clàssic és un dels nostres millors
pans. Fet amb farina de blat i sense additius,
visualment destaca pel tall en creu que hi ha
en la seva cruixent escorça, que en trencar-se dona pas a
una molla blanca, lleugerament alveolada, amb
textura esponjosa i humida.
En boca, el seu gust és autèntic, ja que fa gust de pa de veritat. Segur que serà un ideal acompanyant per als teus menjars, desdejunis o berenars.
Ingredients
Aigua, farina de blat, farina
semiintegral de blat, sal marina
i llevat. Elaborat amb massa
mare.

Rodó
Mestall
Pa històric i amb caràcter
Veure detalls
Descripció
El mestall és un pa tradicional que prové del
nostre passat. El seu nom es deriva de la paraula
catalana mescla, ja que s’elabora de la
combinació de sègol i blat conreats en un
mateix terreny. El nostre, en concret, està
elaborat sense additius, amb un 60% de sègol i un
40% de blat. La seva molla és densa i lleugerament
humida, amb una textura una mica compacta.
La seva escorça és cruixent, daurada i lleugerament torrada. Es distingeix pel seu tall clàssic i la seva línia rodona. Un pa històric i amb caràcter que no et decebrà.
Ingredients
Aigua, farina de sègol, farina
de blat, sal
marina i llevat.
Elaborat amb massa mare.

Rodó
100% Integral
Perfecte per a torrades
Ver detalles
Descripció
Aquest pa, elaborat amb 100% amb farina integral
de blat, ofereix una molla fosca i una mica densa,
amb una textura més compacta i poc alveolada.
El seu sabor és robust i intens, amb un toc
lleugerament àcid que el fa únic i deliciós.
El tall quadrat en forma de rombe de la seva escorça, li dona un aspecte distintiu. Sense additius, el nostre pa és perfecte per a preparar torrades.
Ingredients
Farina de blat 100% integral, aigua, sal marina i llevat. Elaborat
amb massa mare d’espelta integral.

Rodó
Integral sense sal
Saludable i autèntic
Veure detalls
Descripción
El nostre pa rodó sense sal, elaborat amb farina
de blat integral i sense additius, destaca per la seva
puresa i senzillesa. L’absència de sal deixa en boca
el sabor natural del blat, amb un toc àcid. L’escorça
cruixent, i una mica quarterada per la falta
de sal, amaga una molla fosca, densa i poc
alveolada.
Es pot distingir visualment pel dibuix de tres corts verticals que té en la seva escorça. Ideal si busques un pa saludable i autèntic.
Ingredients
Farina de blat, aigua i llevat.
Elaborat amb massa mare.

Rodó
Sarraí
Per al teu dia a dia
Veure detalls
Descripcion El nostre rodó de sarraí, elaborat sense additius i amb una mescla equilibrada de farina de blat i blat negre, ofereix una escorça cruixent i una molla alveolada, lleugerament fosca. El seu sabor és una mica àcid, amb un toc final que recorda a nous.
Perfecte si busques un pa saborós i saludable per al teu dia a dia.
Ingredients
Aigua, farina de blat (55%), farina de blat negre
(45%), sal marina i llevat.
Elaborat amb massa mare de blat.

Rodó
Blat de moro
Deliciós en cada mos
Veure detalls
Descripció
El nostre rodó de blat de moro, elaborat amb farina de
blat i blat de moro, destaca per la seva escorça cruixent i el seu ECO
color groguenc. La seva textura és humida, amb un
petit alveolat que aporta una molla densa,
però saborosa.
El disseny, amb dues corts en forma de mitjalluna, li dona un toc visual únic. El nostre pa, natural i sense additius, ofereix una experiència autèntica i deliciosa en cada mos.
Ingredients
Aigua, farina de blat (58%), farina de blat de moro
(42%), sal marina
i llevat. Elaborat amb massa mare.
Chusco
Amb sabor suau i una escorça cruixent, aquests pans tenen una forma a mig camí entre la barra de pa i el rodó, la qual cosa fa que el seu moll, blanc i esponjós, sigui més abundant i les seves llesques més grans.

Chusco
Rústic
Fosc i aromàtic
Veure detalls
Descripció
El chusco és un pa típic de la nostra terra. Amb
un format llarg i rústic, immediatament podràs
apreciar el tall vertical de la seva escorça, que en pressionar-la
cruix. Aquesta sensació contrasta amb la seva
molla suau, alveolada i humida.
Elaborat sense additius, destaca per la mescla entre farina de blat blanca i integral, que li atorga un color fosc i una olor molt aromàtica.
Ingredients
Aigua, farina de blat, farina de
sègol, sal marina i llevat.
Elaborat amb massa mare.

Chusco
Llavors
Amb llavors de lli i gira-sol
Veure detalls
Descripció
En provar nostre chusco de llavors, el primer
que et sorprendrà és la seva escorça cruixent,
adornada amb una mescla de llavors de lli
marró, sèsam, gira-sol i flocs de civada, que li
atorguen una textura agradable en mossegar. La seva molla,
blanca i molt alveolada, és suau i aromàtica. Les
dues corts diagonals en l’escorça afegeixen un
toc rústic.
Elaborat sense additius, amb farina de blat blanca i semiintegral, el nostre pa és perfecte per a preparar torrades o acompanyar qualsevol menjar.
Ingredients
Aigua, farina de blat, farina
semiintegral de blat, mix llavors
(11,85%) (llavors de lli marró, de sèsam i
de gira-sol, i flocs de civada), sal marina i
llevat. Elaborat amb massa mare.

Chusco
100% Espelta
Nutritiu i fàcil de digerir
Veure detalls
Descripció
El chusco d’espelta és un pa que ens connecta
amb la tradició fornera artesanal. En Veritas ho
elaborem amb farines blanca i integral i sense
additius. La seva escorça cruixent, amb un tall central
i petits talls laterals, ressalta amb la seva molla
alveolada, aromàtica i amb un to una mica
fosc. El sabor, lleugerament dolç, ofereix una
experiència única.
L’espelta, més nutritiva i fàcil de digerir que el blat, fa del nostre pa una opció saludable, perfecta per a quan vulguis gaudir d’una torrada o acompanyar el teu menjar preferit.
Ingredients
Farina d’espelta, aigua, farina d’espelta
integral, sal marina i llevat. Elaborat amb
massa mare d’espelta integral.
Barres Artesanas
Clàssiques per a entrepans acompanyats de qualsevol embotit o paté, per l’escorça fina i cruixent que té. Són ideals també per a acompanyar qualsevol tipus de menjar, en petites llesques individuals.

Artesana
Blanca
Imprescindible
Veure detalls
Descripció
L’artesana blanca és el clàssic pa blanc per
excel·lència. La nostra està elaborada amb farina
de blat ecològica. El seu sabor suau i la seva escorça
cruixent contrasten perfectament amb una molla
blanca i esponjosa.
Perfecta per a preparar entrepans, canapès o acompanyar qualsevol menjar, la seva textura i sabor la converteixen en una opció ideal per a tots els gustos i ocasions. Un pa senzill però deliciós, que no pot faltar en la teva taula.
Ingredients
Tradueix
Harina de trigo, agua, sal marina, levadura
fresca, mejorante panario* (harina de trigo,
agente de tratamiento de la harina: ácido
ascórbico y enzimas). Elaborado con masa
madre.
Farina de blat, aigua, sal marina, llevat
fresc, millorant panario* (farina de blat,
agent de tractament de la farina: àcid
ascòrbic i enzims). Elaborat amb massa
mare.

Artesana
Rústica
Cruixent
Veure detalls
Descripció
La nostra artesana rústica, elaborada amb una
mescla de farines de blat blanca i integral, amb
un toc de sègol, ofereix un sabor únic i
deliciós. La seva escorça dura i cruixent es
complementa amb una molla molt alveolada,
lleugerament fosca i humida, que li dona una
textura irresistible.
Aromàtic i natural, és perfecte per a acompanyar els teus menjars o preparar saborosos entrepans. Sense additius, el nostre pa és una opció autèntica i plena de sabor.
Ingredients
Aigua, farina de blat, farina semi integral de
blat, farina de sègol, sal marina i llevat.
Elaborat amb massa mare de blat.

Artesana
Integral
Senzilla i deliciosa
Veure detalls
Descripció
Elaborada amb farina de blat integral, aquesta
artesana és la veritable protagonista dels
nostres pans integrals. El seu sabor intens i
la seva escorça lleugerament cruixent es combinen
perfectament amb una molla fosca i
esponjosa.
Si busques un bon pa, és perfecta per a acompanyar qualsevol menjar o gaudir en qualsevol moment del dia. Senzilla i deliciosa, no pot faltar en la teva llar.
Ingredients
Aigua, farina integral de blat (59%), farina de
blat, sal marina, millorant panario(farina de
blat, agent de tractament de la farina: àcid
ascòrbic i enzims), llevat fresc.
Elaborat amb massa mare.

Artesana
Integral Llavors
Versàtil i plena de personalitat
Veure detalls
Descripción
La nostra artesana integral, elaborada amb farina de
blat integral i un extra de llavors, ofereix un
sabor intens i una textura excepcional. La seva
escorça cruixent, decorada amb llavors de lli
marró, sèsam, gira-sol i flocs de civada, aporta
un toc extra de sabor.
La molla, lleugerament fosca i esponjosa, és aromàtica i deliciosa. Versàtil i plena de personalitat, és ideal per a preparar entrepans o acompanyar qualsevol menjar.
Ingredients
Aigua, farina integral de blat (61%), farina de blat,
llavors (12%) (llavors de lli marró, de sèsam i de
gira-sol), flocs de civada, sal marina, millorant
panario (agent de tractament de la farina: àcid
ascòrbic i enzims) i llevat fresc. Elaborat amb
massa mare.

Artesana
Espelta
Saludable i plena de caràcter
Veure detalls
Descripció
La nostra artesana d’espelta, elaborada
únicament amb farina d’espelta (una mescla
de blanca i integral) i massa mare d’espelta,
destaca pel seu sabor i qualitat. L’espelta, un
cereal antic, és més digestiva i nutritiva que
el blat.
La seva molla alveolada, lleugerament fosca i aromàtica, ofereix un sabor intens i deliciós. Perfecte per a acompanyar els teus menjars o preparar saborosos entrepans, el nostre pa és una opció saludable i plena de caràcter.
Ingredients
Farina integral de blat espelta, aigua, farina
de blat espelta, sal marina, millorant
panario(farina de blat, antioxidant: àcid
ascòrbic i enzims), llevat fresc.
Elaborat amb massa mare d’espelta
integral.
Especialitats
Pans amb personalitat, amb segell propi. Deixa’t sorprendre per la nostra selecció i combinació d’ingredients, per a viatjar per diferents cultures i sabors a través d’aquests pans que només trobaràs en Veritas.

Especialitat
Bavaro
Tradicionalment alemany
Veure detalls
Descripció
El nostre pa bavarès, de textura rústica i sabor
autèntic, segueix la més clàssica tradició alemanya
fornera. Està elaborat amb una mescla de
farines de blat i sègol i amb flocs de civada
que aporten una textura especial. La seva forma estil
chusco, lleugerament més plana, s’adorna amb una
grenya en creu, donant-li un toc distintiu i únic.
La molla, fosca i alveolada, té sabors torrats i una excel·lent conservació. Sense additius, és perfecte per a preparar torrades o acompanyar qualsevol menjar.
Ingredients
Aigua, farina de blat, farina de sègol,
flocs de civada*, llavors de lli marró, sal
marina i llevat. Elaborat amb massa
mare.

Especialitat
Pugliese
Un clàssic italià
Veure detalls
Descripció
Aquest pa és un clàssic italià, amb el seu origen a
la regió de Puglia. En Veritas ho elaborem
exclusivament amb sèmola de blat dur, que
ofereix una escorça daurada i una molla
alveolada. La seva textura, lleugerament humida,
assegura una excel·lent conservació gràcies a la
capacitat de retenció d’humitat del blat
dur.
El tall a l’estil Polka, amb petits rombes, li dona un toc distintiu. Ideal per a preparar torrades, el nostre pa sense additius et brinda un sabor autèntic i una experiència única en cada mos.
Ingredients
Farina de blat, aigua, sal marina i llevat.
Elaborat amb massa mare.

Especialidad
100% Sègol
Lleugerament àcid i amarg
Veure detalls
Descripció
El nostre pa de sègol, elaborat 100% amb
farina de sègol i la seva pròpia massa mare, ofereix
una textura densa i humida que es manté
fresca per diversos dies. Amb un sabor intens,
lleugerament àcid i amarg, és perfecte si busques
un pa autèntic i ple de personalitat. El seu
format tipus motlle ho fa ideal per a torrar,
realçant el seu sabor únic.
A més, no conté additius, garantint una experiència saludable i deliciosa.
Ingredients
Farina de sègol (100%), aigua, sal
marina i llevat. Elaborat amb
massa mare de sègol.

Especialitat
100% Integral Llavors
Ideal per a torrades o aperitius.
Veure detalls
Descripció
El nostre pa és un dels millors del mercat. Elaborat sense additius, amb 100%
farina
integral de blat i massa mare d’espelta integral, presenta una molla fosca i
humida,
una mica densa. El seu sabor és intens i profund, mentre que l’escorça cruixent,
adornada amb llavors de lli marró, sèsam, gira-sol i flocs de civada, li aporta
una
textura única i un toc extra de sabor.
El seu format rectangular li dona un aspecte autèntic i robust, amb un lleuger talli horitzontal en la seva escorça que ho fa inconfusible. Idea per a preparar torrades o aperitius.
Ingredients
Farina de blat 100% integral, aigua, mix llavors (11%) (llavors de lli marró, de
sèsam i de gira-sol), flocs de civada, sal marina i llevat. Elaborat amb massa
mare
d’espelta integral.

Especialitat
Sarraí i Arròs
Amb un sabor únic
Veure detalls
Descripció
El nostre pa de sarraí i arròs està elaborat a base de
farines sense glútens, amb una mescla de blat negre,
arròs integral i blat de moro, juntament amb massa mare de blat negre
. La seva escorça és cruixent i està decorada amb
llavors de sèsam, que li donen un toc molt especial.
La molla, humida i extratierna, té un sabor únic. Encara que naturalment és sense gluten, pot contenir traces, per la qual cosa no és apte per a celíacs, però pot ser una bona alternativa, si ets sensible al gluten o prefereixes evitar-lo. El seu format motlle ho fa ideal per a gaudir torrat amb un toc d’oli d’oliva verge extra.
Ingredients
Aigua, mescla de farines de sarraí i d’arròs
integral (54%), farina de blat de moro, midons i psillyum,
llavors de lli marró, de sèsam* i de gira-sol,
sal marina i llevat. Elaborat amb massa mare
de blat negre.
Ingredients naturalment lliures de glútens.
Conté traces de glútens.
No apte per a celíacs.
Fets amb molt d’art
De la mateixa forma que un artista elabora la seva obra d’art, els nostres pans estan fets amb molta cura i dedicació, buscant la millor versió del nostre equip de forners en cada peça. Fets amb ingredients bàsics com a farina, aigua i sal, cada peça és una obra d’art única perquè cada dia puguis gaudir d’un pa de qualitat.


Autèntics i sans
Tots els nostres pans són ecològics i certificats, pensats per a cuidar de tu i del planeta. A més, gràcies a l’ús de massa mare i un procés de fermentació lenta, els nostres pans no sols destaquen pel seu sabor excepcional, sinó que també són més digestius. Pans de veritat, que ens recorden el pa que menjaven les nostres àvies.
Pans artesans
El resultat és un pa artesà, replet d’art i molt sa, amb una aroma i un sabor autèntics, cruixent per fora i esponjós per dins. Irresistible per a prendre ensucrat amb tomàquet, oli d’oliva verge extra i una mica de sal. O, fins i tot, amb crema de xocolata, fruita seca o per a mullar en un ou o una bona salsa.
