Pans Artesans

Nova carta de pans ecològics

Fermentació leeeeeeenta i massa mare.

Els nostres pans s’elaboren de manera artesanal en el nostre obrador amb ingredients ecològics d’alta qualitat, sense transgènics ni residus de pesticides o fertilitzants químics, i amb un ús limitat d’additius. Usem massa mare i un procés de fermentació lenta, d’entre 10 i 24 hores, la qual cosa ho fa més digestiu.

Tipus de pa


Amb una gran varietat i opcions, cada pa té la seva pròpia personalitat: amb farina de blat, espelta, blat de moro, sègol, sarraí… Quin serà el teu favorit? Ja estan disponibles en botigues!
Troba la teva botiga més pròxima.

*Només disponible en botiga física.

Rodó

Ideals per als amants del pa de camp (pà de pagès), amb escorça ferma i esponjosos per dins. Un clàssic en les barbacoes o en les torrades de pa amb tomàquet i entrepans saludables.

Rodó

Clàssic

Fa gust de pa de veritat

Veure detalls

Descripció
El rodó clàssic és un dels nostres millors pans. Fet amb farina de blat i sense additius, visualment destaca pel tall en creu que hi ha en la seva cruixent escorça, que en trencar-se dona pas a una molla blanca, lleugerament alveolada, amb textura esponjosa i humida.

En boca, el seu gust és autèntic, ja que fa gust de pa de veritat. Segur que serà un ideal acompanyant per als teus menjars, desdejunis o berenars.

Ingredients
Aigua, farina de blat, farina semiintegral de blat, sal marina i llevat. Elaborat amb massa mare.

Rodó

Mestall

Pa històric i amb caràcter

Veure detalls

Descripció
El mestall és un pa tradicional que prové del nostre passat. El seu nom es deriva de la paraula catalana mescla, ja que s’elabora de la combinació de sègol i blat conreats en un mateix terreny. El nostre, en concret, està elaborat sense additius, amb un 60% de sègol i un 40% de blat. La seva molla és densa i lleugerament humida, amb una textura una mica compacta.

La seva escorça és cruixent, daurada i lleugerament torrada. Es distingeix pel seu tall clàssic i la seva línia rodona. Un pa històric i amb caràcter que no et decebrà.

Ingredients
Aigua, farina de sègol, farina de blat, sal marina i llevat. Elaborat amb massa mare.

Rodó

100% Integral

Perfecte per a torrades

Ver detalles

Descripció
Aquest pa, elaborat amb 100% amb farina integral de blat, ofereix una molla fosca i una mica densa, amb una textura més compacta i poc alveolada. El seu sabor és robust i intens, amb un toc lleugerament àcid que el fa únic i deliciós.

El tall quadrat en forma de rombe de la seva escorça, li dona un aspecte distintiu. Sense additius, el nostre pa és perfecte per a preparar torrades.

Ingredients
Farina de blat 100% integral, aigua, sal marina i llevat. Elaborat amb massa mare d’espelta integral.

Rodó

Integral sense sal

Saludable i autèntic

Veure detalls

Descripción
El nostre pa rodó sense sal, elaborat amb farina de blat integral i sense additius, destaca per la seva puresa i senzillesa. L’absència de sal deixa en boca el sabor natural del blat, amb un toc àcid. L’escorça cruixent, i una mica quarterada per la falta de sal, amaga una molla fosca, densa i poc alveolada.

Es pot distingir visualment pel dibuix de tres corts verticals que té en la seva escorça. Ideal si busques un pa saludable i autèntic.

Ingredients
Farina de blat, aigua i llevat. Elaborat amb massa mare.

Rodó

Sarraí

Per al teu dia a dia

Veure detalls

Descripcion El nostre rodó de sarraí, elaborat sense additius i amb una mescla equilibrada de farina de blat i blat negre, ofereix una escorça cruixent i una molla alveolada, lleugerament fosca. El seu sabor és una mica àcid, amb un toc final que recorda a nous.

Perfecte si busques un pa saborós i saludable per al teu dia a dia.

Ingredients
Aigua, farina de blat (55%), farina de blat negre (45%), sal marina i llevat. Elaborat amb massa mare de blat.

Rodó

Blat de moro

Deliciós en cada mos

Veure detalls

Descripció
El nostre rodó de blat de moro, elaborat amb farina de blat i blat de moro, destaca per la seva escorça cruixent i el seu ECO color groguenc. La seva textura és humida, amb un petit alveolat que aporta una molla densa, però saborosa.

El disseny, amb dues corts en forma de mitjalluna, li dona un toc visual únic. El nostre pa, natural i sense additius, ofereix una experiència autèntica i deliciosa en cada mos.

Ingredients
Aigua, farina de blat (58%), farina de blat de moro (42%), sal marina i llevat. Elaborat amb massa mare.

Chusco

Amb sabor suau i una escorça cruixent, aquests pans tenen una forma a mig camí entre la barra de pa i el rodó, la qual cosa fa que el seu moll, blanc i esponjós, sigui més abundant i les seves llesques més grans.

Chusco

Rústic

Fosc i aromàtic

Veure detalls

Descripció
El chusco és un pa típic de la nostra terra. Amb un format llarg i rústic, immediatament podràs apreciar el tall vertical de la seva escorça, que en pressionar-la cruix. Aquesta sensació contrasta amb la seva molla suau, alveolada i humida.

Elaborat sense additius, destaca per la mescla entre farina de blat blanca i integral, que li atorga un color fosc i una olor molt aromàtica.

Ingredients
Aigua, farina de blat, farina de sègol, sal marina i llevat. Elaborat amb massa mare.

Chusco

Llavors

Amb llavors de lli i gira-sol

Veure detalls

Descripció
En provar nostre chusco de llavors, el primer que et sorprendrà és la seva escorça cruixent, adornada amb una mescla de llavors de lli marró, sèsam, gira-sol i flocs de civada, que li atorguen una textura agradable en mossegar. La seva molla, blanca i molt alveolada, és suau i aromàtica. Les dues corts diagonals en l’escorça afegeixen un toc rústic.

Elaborat sense additius, amb farina de blat blanca i semiintegral, el nostre pa és perfecte per a preparar torrades o acompanyar qualsevol menjar.

Ingredients
Aigua, farina de blat, farina semiintegral de blat, mix llavors (11,85%) (llavors de lli marró, de sèsam i de gira-sol, i flocs de civada), sal marina i llevat. Elaborat amb massa mare.

Chusco

100% Espelta

Nutritiu i fàcil de digerir

Veure detalls

Descripció
El chusco d’espelta és un pa que ens connecta amb la tradició fornera artesanal. En Veritas ho elaborem amb farines blanca i integral i sense additius. La seva escorça cruixent, amb un tall central i petits talls laterals, ressalta amb la seva molla alveolada, aromàtica i amb un to una mica fosc. El sabor, lleugerament dolç, ofereix una experiència única.

L’espelta, més nutritiva i fàcil de digerir que el blat, fa del nostre pa una opció saludable, perfecta per a quan vulguis gaudir d’una torrada o acompanyar el teu menjar preferit.

Ingredients
Farina d’espelta, aigua, farina d’espelta integral, sal marina i llevat. Elaborat amb massa mare d’espelta integral.

Barres Artesanas

Clàssiques per a entrepans acompanyats de qualsevol embotit o paté, per l’escorça fina i cruixent que té. Són ideals també per a acompanyar qualsevol tipus de menjar, en petites llesques individuals.

Artesana

Blanca

Imprescindible

Veure detalls

Descripció
L’artesana blanca és el clàssic pa blanc per excel·lència. La nostra està elaborada amb farina de blat ecològica. El seu sabor suau i la seva escorça cruixent contrasten perfectament amb una molla blanca i esponjosa.

Perfecta per a preparar entrepans, canapès o acompanyar qualsevol menjar, la seva textura i sabor la converteixen en una opció ideal per a tots els gustos i ocasions. Un pa senzill però deliciós, que no pot faltar en la teva taula.

Ingredients
Tradueix Harina de trigo, agua, sal marina, levadura fresca, mejorante panario* (harina de trigo, agente de tratamiento de la harina: ácido ascórbico y enzimas). Elaborado con masa madre. Farina de blat, aigua, sal marina, llevat fresc, millorant panario* (farina de blat, agent de tractament de la farina: àcid ascòrbic i enzims). Elaborat amb massa mare.

Artesana

Rústica

Cruixent

Veure detalls

Descripció
La nostra artesana rústica, elaborada amb una mescla de farines de blat blanca i integral, amb un toc de sègol, ofereix un sabor únic i deliciós. La seva escorça dura i cruixent es complementa amb una molla molt alveolada, lleugerament fosca i humida, que li dona una textura irresistible.

Aromàtic i natural, és perfecte per a acompanyar els teus menjars o preparar saborosos entrepans. Sense additius, el nostre pa és una opció autèntica i plena de sabor.

Ingredients
Aigua, farina de blat, farina semi integral de blat, farina de sègol, sal marina i llevat. Elaborat amb massa mare de blat.

Artesana

Integral

Senzilla i deliciosa

Veure detalls

Descripció
Elaborada amb farina de blat integral, aquesta artesana és la veritable protagonista dels nostres pans integrals. El seu sabor intens i la seva escorça lleugerament cruixent es combinen perfectament amb una molla fosca i esponjosa.

Si busques un bon pa, és perfecta per a acompanyar qualsevol menjar o gaudir en qualsevol moment del dia. Senzilla i deliciosa, no pot faltar en la teva llar.

Ingredients
Aigua, farina integral de blat (59%), farina de blat, sal marina, millorant panario(farina de blat, agent de tractament de la farina: àcid ascòrbic i enzims), llevat fresc. Elaborat amb massa mare.

Artesana

Integral Llavors

Versàtil i plena de personalitat

Veure detalls

Descripción
La nostra artesana integral, elaborada amb farina de blat integral i un extra de llavors, ofereix un sabor intens i una textura excepcional. La seva escorça cruixent, decorada amb llavors de lli marró, sèsam, gira-sol i flocs de civada, aporta un toc extra de sabor.

La molla, lleugerament fosca i esponjosa, és aromàtica i deliciosa. Versàtil i plena de personalitat, és ideal per a preparar entrepans o acompanyar qualsevol menjar.

Ingredients
Aigua, farina integral de blat (61%), farina de blat, llavors (12%) (llavors de lli marró, de sèsam i de gira-sol), flocs de civada, sal marina, millorant panario (agent de tractament de la farina: àcid ascòrbic i enzims) i llevat fresc. Elaborat amb massa mare.

Artesana

Espelta

Saludable i plena de caràcter

Veure detalls

Descripció
La nostra artesana d’espelta, elaborada únicament amb farina d’espelta (una mescla de blanca i integral) i massa mare d’espelta, destaca pel seu sabor i qualitat. L’espelta, un cereal antic, és més digestiva i nutritiva que el blat.

La seva molla alveolada, lleugerament fosca i aromàtica, ofereix un sabor intens i deliciós. Perfecte per a acompanyar els teus menjars o preparar saborosos entrepans, el nostre pa és una opció saludable i plena de caràcter.

Ingredients
Farina integral de blat espelta, aigua, farina de blat espelta, sal marina, millorant panario(farina de blat, antioxidant: àcid ascòrbic i enzims), llevat fresc. Elaborat amb massa mare d’espelta integral.

Especialitats

Pans amb personalitat, amb segell propi. Deixa’t sorprendre per la nostra selecció i combinació d’ingredients, per a viatjar per diferents cultures i sabors a través d’aquests pans que només trobaràs en Veritas.

Especialitat

Bavaro

Tradicionalment alemany

Veure detalls

Descripció
El nostre pa bavarès, de textura rústica i sabor autèntic, segueix la més clàssica tradició alemanya fornera. Està elaborat amb una mescla de farines de blat i sègol i amb flocs de civada que aporten una textura especial. La seva forma estil chusco, lleugerament més plana, s’adorna amb una grenya en creu, donant-li un toc distintiu i únic.

La molla, fosca i alveolada, té sabors torrats i una excel·lent conservació. Sense additius, és perfecte per a preparar torrades o acompanyar qualsevol menjar.

Ingredients
Aigua, farina de blat, farina de sègol, flocs de civada*, llavors de lli marró, sal marina i llevat. Elaborat amb massa mare.

Especialitat

Pugliese

Un clàssic italià

Veure detalls

Descripció
Aquest pa és un clàssic italià, amb el seu origen a la regió de Puglia. En Veritas ho elaborem exclusivament amb sèmola de blat dur, que ofereix una escorça daurada i una molla alveolada. La seva textura, lleugerament humida, assegura una excel·lent conservació gràcies a la capacitat de retenció d’humitat del blat dur.

El tall a l’estil Polka, amb petits rombes, li dona un toc distintiu. Ideal per a preparar torrades, el nostre pa sense additius et brinda un sabor autèntic i una experiència única en cada mos.

Ingredients
Farina de blat, aigua, sal marina i llevat. Elaborat amb massa mare.

Especialidad

100% Sègol

Lleugerament àcid i amarg

Veure detalls

Descripció
El nostre pa de sègol, elaborat 100% amb farina de sègol i la seva pròpia massa mare, ofereix una textura densa i humida que es manté fresca per diversos dies. Amb un sabor intens, lleugerament àcid i amarg, és perfecte si busques un pa autèntic i ple de personalitat. El seu format tipus motlle ho fa ideal per a torrar, realçant el seu sabor únic.

A més, no conté additius, garantint una experiència saludable i deliciosa.

Ingredients
Farina de sègol (100%), aigua, sal marina i llevat. Elaborat amb massa mare de sègol.

Especialitat

100% Integral Llavors

Ideal per a torrades o aperitius.

Veure detalls

Descripció
El nostre pa és un dels millors del mercat. Elaborat sense additius, amb 100% farina integral de blat i massa mare d’espelta integral, presenta una molla fosca i humida, una mica densa. El seu sabor és intens i profund, mentre que l’escorça cruixent, adornada amb llavors de lli marró, sèsam, gira-sol i flocs de civada, li aporta una textura única i un toc extra de sabor.

El seu format rectangular li dona un aspecte autèntic i robust, amb un lleuger talli horitzontal en la seva escorça que ho fa inconfusible. Idea per a preparar torrades o aperitius.

Ingredients
Farina de blat 100% integral, aigua, mix llavors (11%) (llavors de lli marró, de sèsam i de gira-sol), flocs de civada, sal marina i llevat. Elaborat amb massa mare d’espelta integral.

Especialitat

Sarraí i Arròs

Amb un sabor únic

Veure detalls

Descripció
El nostre pa de sarraí i arròs està elaborat a base de farines sense glútens, amb una mescla de blat negre, arròs integral i blat de moro, juntament amb massa mare de blat negre . La seva escorça és cruixent i està decorada amb llavors de sèsam, que li donen un toc molt especial.

La molla, humida i extratierna, té un sabor únic. Encara que naturalment és sense gluten, pot contenir traces, per la qual cosa no és apte per a celíacs, però pot ser una bona alternativa, si ets sensible al gluten o prefereixes evitar-lo. El seu format motlle ho fa ideal per a gaudir torrat amb un toc d’oli d’oliva verge extra.

Ingredients
Aigua, mescla de farines de sarraí i d’arròs integral (54%), farina de blat de moro, midons i psillyum, llavors de lli marró, de sèsam* i de gira-sol, sal marina i llevat. Elaborat amb massa mare de blat negre. Ingredients naturalment lliures de glútens. Conté traces de glútens. No apte per a celíacs.

Fets amb molt d’art

De la mateixa forma que un artista elabora la seva obra d’art, els nostres pans estan fets amb molta cura i dedicació, buscant la millor versió del nostre equip de forners en cada peça. Fets amb ingredients bàsics com a farina, aigua i sal, cada peça és una obra d’art única perquè cada dia puguis gaudir d’un pa de qualitat.

Autèntics i sans

Tots els nostres pans són ecològics i certificats, pensats per a cuidar de tu i del planeta. A més, gràcies a l’ús de massa mare i un procés de fermentació lenta, els nostres pans no sols destaquen pel seu sabor excepcional, sinó que també són més digestius. Pans de veritat, que ens recorden el pa que menjaven les nostres àvies.

Pans artesans

El resultat és un pa artesà, replet d’art i molt sa, amb una aroma i un sabor autèntics, cruixent per fora i esponjós per dins. Irresistible per a prendre ensucrat amb tomàquet, oli d’oliva verge extra i una mica de sal. O, fins i tot, amb crema de xocolata, fruita seca o per a mullar en un ou o una bona salsa.