Postres

Natilles sense ou

Natilles sense ou, l’alternativa vegetal a les natilles tradicionals, gràcies a l’ús del kuzu. Aquesta arrel té la capacitat d’espessir i aportar una textura gelatinosa. Descobreix com utilitzar-lo en aquesta tècnica de cuina.

Aquesta recepta la va preparar la xef Mireia Anglada per a l’e-book de celebració del primer aniversari de Terra Veritas, “Receptes per compartir”.  Descarrega-te’l gratis. Són unes postres delicioses i molt lleugeres que segur que no et deixaran indiferent. ¡Prepara-les en 10 minuts!

Ingredients:

Elaboració de les natilles:

  1. En un pot, dissol el kuzu en la beguda vegetal i la crema d’arròs.
  2. Barreja-ho amb el sucre i la beina de vainilla.
  3. Porta-ho a ebullició i remena-ho constantment. Deixa-ho bullir entre 3 i 5 minuts.
  4. Deixa refredar les natilles i serveix-les juntament amb els gerds.

Troba més receptes veganes aquí.

Contingut relacionat

  • Postres

Papillota de préssecs amb salsa de coco

Papillota de préssecs amb salsa de coco per sorprendre els...

  • Postres

Pastís de poma i melmelada de taronja

Pastís de poma i melmelada de taronja, una opció deliciosa...

  • Postres

Magdalenes veganes sense ou ni llet

Les magdalenes són un clàssic en la rebosteria i als...