Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
El miso blanc és un condiment alcalinitzant imprescindible per a la salut. Conegut també com a shiro miso, és una pasta elaborada a partir de soja, sal i a vegades també porta arròs. Es tracta d’una fermentació natural que ens ajuda a reforçar el sistema immunitari, ja que dona vida als bacteris intestinals.
Avui, gràcies a Mireia Anglada, et descobrirem les tècniques de cuina del miso blanc per utilitzar-lo en sopes, amanides i patés o salses.
S’utilitza com a substitut de la sal.
És ideal per elaborar vinagretes que acompanyin amanides, verdures, pollastre, peix, etc. A més, ens ajudarà a digerir la proteïna, en el cas del pollastre i del peix.
Pots utilitzar diferents bases per combinar amb el shiro miso. Mireia Anglada t’explicarà la tècnica amb tofu triturat.
Descobreix la nostra col·lecció de tècniques de cuina.