Esponjosos, suculents i molt saludables, gràcies a la seva riquesa en fibra i proteïnes, aquests minicakes són aptes per a dietes veganes, ja que les llavors de xia gelificades actuen com el perfecte substitut dels ous.
Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa la food bloguera Rocío Montoya, de Veggie
Boggie.
Minicakes vegans de quinoa i poma
Ingredients:
Elaboració:
- En un bol barreja les llavors de xia amb mitja tassa d’aigua i deixa-ho reposar fins que adquireixin una textura de gel.
- Barreja el sucre amb les espècies i els flocs de civada.
- Afegeix-hi la quinoa cuita i els trossos de poma i remena-ho.
- Incorpora l’oli de coco juntament amb el gel de xia i barreja-ho molt bé.
- Greixa amb una mica d’oli de coco un motlle per a muffins de sis cavitats.
- Col·loca la massa als buits i enforna-ho a 180 °C entre 30 i 40 minuts.
- Treu el motlle del forn i deixa que els minicakes es refredin una mica abans de desemmotllar-los.
Gaudeix de la nostra col·lecció de dolços
saludables.