Menus

Menú saludable sense gluten


Un menú sense gluten pot ser beneficiós per diverses raons, especialment per a persones amb malaltia celíaca o sensibilitat al gluten. No obstant això, també pot oferir avantatges per als qui no tenen aquestes condicions.

Amanida de fajol, espinacs i cireres

Consulta a les pàgines següents les opcions veganes.

Pots trobar tots els ingredients d’aquest menú flexitarià a la botiga online de Veritas.

A continuació, pots veure el menú elaborat per Amancay Ortega, dietista-nutricionista.

Contingut relacionat

  • Menus

Filets de bròcoli al ‘chimichurri’

Si vols donar una volta original als teus àpats, aquests...

  • Menus

Bròcoli i coliflor ecològics, la millor tria

Les cols ofereixen beneficis extraordinaris per a la salut, especialment...

  • Menus

Amanida de fajol, espinacs i cireres

Has preparat alguna vegada una amanida amb cireres? Saludables i...

  • Menus

Amanida de temporada amb albaricocs a la planxa

A banda d’afegir-hi nutrients, la fruita aporta un punt dolç...