Macarrons amb xampinyons acompanyats d’un deliciós pesto d’espinacs, perfecte per condimentar qualsevol tipus de pasta, gràcies a la frescor de la ruca, la intensitat del parmesà i el toc cruixent de les avellanes. Els xampinyons afegeixen un plus a la recepta i el resultat és un plat amb un gust exquisit i una elevada aportació de nutrients.
Recepta de la foodblogger
Laura Because.
Macarrons amb xampinyons i pesto d’espinacs
Ingrediente:
Per al pesto:
Elaboració:
- Pica les avellanes que utilitzaràs per fer el pesto al morter o tritura-les. Reserva-les.
- Col·loca tots els ingredients del pesto a la gerra de la batedora. Tritura-ho bé, tasta-ho i rectifica-ho de sal.
- Neteja i lamina els xampinyons. Tot seguit, salta’ls uns minuts en una paella amb una mica d’oli d’oliva i reserva’ls.
- Cou els macarrons en aigua amb sal durant 12-15 minuts fins que estiguin al dente. Escorre’ls i guarda una mica d’aigua de la cocció.
- Barreja els macarrons amb el pesto i si queda molt espès afegeix-hi una mica d’aigua de la cocció mentre remenes.
- Incorpora-hi els xampinyons i torna-ho a barrejar.
- Escampa-hi parmesà ratllat per damunt i unes avellanes picades. Serveix-ho immediatament.
Descobreix els nostres propostes amb pasta.